top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Ruth Gou, entre les 10 pastisseres que marquen tendència en el mercat del dolç gastronòmic actual

Fa uns mesos, que Ruth Gou que no arriba als 30 anys, va obrir Gou Pastisseria, a Palafrugell, la seva localitat d'origen.

swaqeqe.PNG
dadfadaf.PNG

És el colofó a anys de formació i experiència. Després d'estudiar a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB), va treballar a La Pastisseria i va rebre diverses beques relacionades amb el món dolç que li van permetre viatjar durant un any per tot el món. A més, s'ha dedicat a la docència a la EPGB i com a responsable del Màster en Pastisseria de Restaurant i Cuina Dolça de Basque Culinary Center l’any 2020.

 

El seu retorn a Catalunya ha derivat en el llançament del seu propi projecte, que porta el seu cognom i es troba al Nareta Cafè & Gou, on es poden provar creacions com el pastís “4 Estacions”, pastissos en format individual com un Saint Honoré o cassoletes de fruites que canvien en funció de la temporada o una col·lecció de peces de brioixeria, que comprenen des d'un bon croissant o palmeres a un rol de sobrassada i albercocs.

bottom of page