top of page

Reportatge ANDREA FLAISSIER
Andrea Flaissier Sanchez Community Manager i Creadora de contingut 

REDACCIÓ ANDREA FLAISSIER SANCHEZ

Busques potenciar la teva presència a les xarxes socials però no saps per on començar? Vols millorar l'estratègia de les teves xarxes socials? T'ajudo!

Perfil professional

Hola! Soc una professional autònoma especialit zada a potenciar la presència digital d'empreses i particulars a les xarxes socials. Des d'empreses enfocades a un B2B fins a marques B2C. Soc una apassionada de les xarxes socials i el meu objectiu principal no és un altre que augmentar la visibilitat i presència en línia de les marques que gestiono i, crear una comunitat autèntica i compromesa amb la marca.

Captura de pantalla 2024-02-03 183244.png

Perquè jo?

Experiència i professionalisme: he treballat amb diverses empreses ajudant-les a assolir objectius digitals mitjançant estratègies perso nalitzades i enfocades en resultats. 

 

Formació contínua: a més de la formació pròpia en màrqueting i gestió de xarxes socials, em mantinc actualitzada de les últimes tendències digitals, assegurant-me aplicar les millors pràctiques per a cada acció.

 

Creació de contingut exclusiu: la generació de contingut és única per a cada empresa i es tracta d'un contingut atractiu i rellevant que assegura que la marca destaqui en un entorn digital.

 

Gestió estratègica de xarxes socials: el desenvolupament de plans de continguts no només són necessaris, sinó que fomenten la participació i lleialtat del públic.

 

Humanització de marca: el meu objectiu és generar connexió genuïna amb l'audiència, humanitzant la teva marca per establir una relació duradora i positiva. 

 

Serveis 

1. Gestió Estratègica de Xarxes Socials:

Desenvolupament d'estratègies personalitzades basades en el sector de la marca en concret i en estratègies de la xarxa en concret. Monitoratge continu i anàlisi de dades per optimitzar el rendiment i el compromís.

2. Creadora de contingut:

Disseny de contingut que reflecteixi la qualitat i el professionalisme de la seva marca. Col·laboració en la creació d'una identitat digital única i autèntica. 

 

A punt per portar la teva presència digital al següent nivell?

Contacta amb mi per a una consulta personalitzada!

 

Andrea Flaissier Sanchez

Telèfon: 681 223 039

aflaissiersanchez@gmail.com Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 9 a 15 h

Transformem Junts la teva presència digital!!

bottom of page