top of page

Entrevista a Anna Nadal Perruqueria Styl
Trenta anys d'èxit i Styl 

REDACCIÓ AINA GALCERAN

Quins són els orígens de la Perruqueria?

La Perruqueria Styl va néixer de les inquietuds d'una jove amb ganes de provar coses noves. El 21 d'abril de 1994, amb 24 anys, vaig decidir obrir una perruqueria a Palafrugell i, aquest mes d'abril, celebrarem el trentè aniversari. En aquest temps, el negoci ha experimentat un creixement i una evolució notables. Tant és així que, fa exactament un any, vam ampliar la nostra presència amb la inauguració d'una altra Perruqueria Styl al municipi de Begur. 

 

Com ha anat evolucionant el negoci al llarg dels anys?

Al llarg d'aquests 30 anys, la Perruqueria Styl ha experimentat una transformació significativa. Hem adaptat la nostra manera de treballar per respondre als canvis en les preferències i necessitats dels nostres clients, així com a les tendències dels pentinats. A més, hem estat atents a les dinàmiques de la moda i als canvis en la manera de viure de la gent. Tot i haver evolucionat, seguim mantenint el compromís de complir i superar les expectatives del nostre públic, amb l'esperança de continuar així durant molts més anys.

 

Captura de pantalla 2024-02-03 182832.png

Quins serveis ofereix la Perruqueria Styl?

Oferim una àmplia gamma de serveis de perruqueria, amb especial atenció al color i la tècnica balayage, que actualment gaudeixen de gran popularitat. Destaquem també la nostra especialització en serveis nupcials, oferint la comoditat de desplaçar-nos a les instal·lacions on se celebren els esdeveniments per pentinar les núvies i les convidades. També som especialistes en tricologia capil·lar, la ciència que tracta les anomalies del cuir cabellut i del cabell. A través d'un diagnòstic meticulós i l'ús de microcàmeres, identifiquem les anomalies com la caiguda de cabell, caspa, excés de greix, dermatitis, entre altres. Amb aquesta informació, establim un pla de tractament personalitzat per abordar les necessitats específiques de cada client.

 

Quines recomanacions donaríeu per mante nir un cabell sa i ben cuidat?

Per mantenir un cabell sa i ben cuidat és essencial seleccionar productes adaptats a les necessitats individuals del cuir cabellut i del cabell. És aconsellable ajustar la rutina de cura del cabell a cada estació de l'any, tenint en compte que aquest és sensible a les condicions meteorològiques. Per últim, recomanem progra mar visites regulars a la perruqueria o saló de bellesa per tallar les puntes i sanejar la melena. Les teràpies d'hidratació o nutrició, també ajudaran per aconseguir un aspecte radiant.

 

Quina és la visió de futur d’Styl?

En el futur, la Perruqueria Styl seguirà creixent, ampliant la varietat de serveis i prioritzant la salut capil·lar. Mantindrem la nostra dedicació en el sector dels esdeveniments, concretament en els serveis nupcials. Alhora, el nostre personal continuarà evolucionant professionalment per afrontar nous reptes i seguir les tendències emergents del sector.

bottom of page