top of page

Entrevista a IMMA BARBA ESTANY
Propietària de la Farmàcia Barba-Font

REDACCIÓ ÈLIA PAGÈS · Periodista

La Farmàcia Barba-Font celebra deu anys

Sempre en constant formació i innovació, fa uns mesos han incorporat el punt de recollida click and collect

Us definiu com una farmàcia de salut integrativa. A què us referiu?

Intentem tractar el pacient des de diferents angles per donar-li el millor tractament i derivar-lo si convé a altres professionals de la salut. Ens agrada molt escoltar al pacient.

Quins serveis oferiu?

Teniu pensat incorporar-ne algun de nou? Fem assessorament capil·lar i dietètic, control de la glucosa, del colesterol, dels triglicèrids, de la pressió arterial, servei personalitzat de medicació… Tenim el punt de recollida click and collect

2.PNG

que no està del tot introduït, però ens agradaria donar-li una empenta. Aquest maig introduïm el servei de retorn venós i d'aquí a uns mesos la fabricació pròpia de plantilles ortopèdiques fetes a mida. Fa anys que ens formem en el meravellós món de l'ortopèdia i volem especialitzar-nos en aquest nou servei.

1.PNG

A qui va adreçat el servei de recollida click and collect?

Sobretotal a aquell client que té una vida laboral i familiar molt activa i no té massa temps per fer les seves compres. Ens agrada la idea que pugui comprar des de casa i recollir el seu encàrrec quan li vingui de gust, estigui la farmàcia oberta o no.

 

Quina és l'essència de la farmàcia?

Les persones! La Laia, la Vanessa, l'Ariadna, la Sara, la Ruth, la Marina i l'Imma. Fa anys que estem juntes i es nota. Ens agrada rebre la gent amb un somriure i tenir la seguretat que hem recomanat el millor tractament.

Durant aquests deu anys n’heu d’haver passat de tots colors. Com valoreu la primera dècada al capdavant de la farmàcia?

El món de la farmàcia va canviant, tot i que continuem retallant cupons com fa segles. La Covid va ser molt dura. La desinfecció constant, la gent més exigent, el desproveïment de mascaretes... teníem molta pressió en el nostre dia a dia. Ara ens trobem amb la manca de molts medicaments, però per sort tenim comunicació constant amb totes les farmàcies del poble per poder-nos ajudar. Mirant enrere, tenim presents els pacients que ja no hi són i han format part de la farmàcia. Fa il·lusió seguir al costat dels clients i acompanyar-los al llarg de la seva vida. I esperem fer-ho molts anys més

bottom of page