top of page

L'Hotel Tamariu, un racó familiar i senzill
Entrevista a La Susan i l’Anna, germanes i directores de l’Hotel Tamariu. Elles són la continuació d’un negoci quasi centenar

REDACCIÓ MAR MOLERO DOLZ · Filòloga i periodista literària · Fotografia: Hotel Tamariu

Què caracteritza l'Hotel Tamariu?

L'Hotel Tamariu es caracteritza per la seva senzillesa. No pretenem ser un referent d'alt nivell a l'hostaleria. Amb només 17 habitacions, sense luxe, però amb tot allò necessari perquè el client es trobi còmode, se senti a gust i li quedin ganes de tornar-nos a visitar, recordant els bons moments viscuts amb nosaltres.

Soleu allargar molt la temporada?

Allargar la temporada és una decisió difícil. És complicat, i entre setmana hi ha dies que encara es fa més complicat, però també sap greu perquè hi ha gent que vindria si no tingués problemes per trobar allotjament. Aquest any potser tancarem abans, al novembre, però la intenció és obrir més temps, buscar una fórmula que sigui possible amb l'equip, i poder allargar la temporada en condicions.

Quins serveis oferiu?

Oferim allotjament, i a la nostra terrassa també hi podran trobar servei de cafeteria, bar i restaurant amb una carta senzilla, sense grans aspiracions. A l'hivern, la terrassa obre de les 8 h del matí a les 20.30 h de la tarda, i s'hi pot passar una bona estona tot contemplant unes boniques vistes al mar i a la platja. Els divendres i els dissabtes allarguem una hora el tancament de la tarda.

dffdvvd.PNG

Els orígens de l'hotel es remunten al 1930.

De Tamariu crec que som els més antics. I d'hotels regentats per la mateixa família després de tants anys, des del 1930, no en queden gaires.

Què conserveu de la tradició familiar?

Hi ha moltes coses que han anat canviant, és llei de vida, però intentem conservar els valors i consells que vam rebre dels nostres avis, pares i oncles, que ens van precedir en aquesta, no sempre fàcil, manera de tractar els nostres clients i amics

Què trobarà la gent a Tamariu, diferent de Calella o Llafranc?

A Tamariu tenim una bonica platja, segurament la més desconeguda del municipi de Palafrugell, potser perquè no és tan fàcil accedir-hi. Potser no hi ha gaire cosa per visitar, però crec que si el que volen és tranquil·litat és el lloc perfecte. I no ho dubtin, sempre hi seran benvinguts!

 

Passeig del Mar, 2 17212 Tamariu (Girona) Tel. 972 62 00 31

www.tamariu.com

bottom of page