top of page

Anabella Gagliardi My Nails Pro
Entrevista 

REDACCIÓ AINA GALCERAN

Quina és la teva trajectòria professional en el sector de l'estètica?

Després de treballar durant deu anys com a periodista a Argentina, la meva vida professional va prendre un gir inesperat el 2006 quan vaig decidir fer un curs d'ungles esculpides. Aquesta experiència va despertar en mi una passió inexplicable, portant-me a continuar formant-me a les Acadèmies ACP i finalment obrir el meu propi saló d'ungles a Buenos Aires. El 2009, vaig traslladar-me a París, on vaig treballar en diversos salons fins a convertir-me en responsable de Biguine Nails. Durant aquests anys a París, no només vaig perfeccionar les meves habilitats, sinó que també vaig començar a formar companys esteticistes interessats a especialitzar-se en l'art de les ungles. El 2019, la vida em va portar a Palafrugell. Durant els mesos de confinament, vaig aprofitar per continuar formant-me en línia, culminant amb la creació de la meva pròpia acadèmia, My Nails Pro, el 2020.

Com definiries My Nails Pro?

My Nails Pro és més que una acadèmia d'ungles; és un centre per submergir-se en la passió per aquest art. Ofereix un ambient d'aprenentatge seriós, però també

11.PNG

ple de bona energia. La importància del bon ambient es reflecteix en l'atenció contínua que ofereixo als alumnes. My Nails Pro és la primera i única acadèmia a la comarca.

Quin tipus de formacions ofereix l'acadèmia My Nails Pro?

Oferim una àmplia varietat de formacions en l'àmbit de les ungles, cobrint tècniques com ara acrílic, gel, acrygel, esmaltat semipermanent, press on, maneig del torn i decoració 3D. Aquestes tècniques es poden perfeccionar de manera individual o bé fer un curs com el de Tècnica on s'aprenen els aspectes teòrics i es posen en pràctica les tècniques esmentades anteriorment.

Quin serà el futur de My Nails Pro? Tens plans d'expandir el negoci a altres ciutats?

La meva prioritat és fer créixer My Nails Pro, amb l'esperança de convertir-la en un referent del sector i arribar a més persones. Tot i que hi ha grans reptes pel davant, ja hem fet passos significatius. La Creu Roja de Girona va seleccionar la nostra acadèmia per impartir cursos ocupacionals a dones en situació d'inserció laboral, amb resultats molt positius. La satisfacció de contribuir i oferir noves oportunitats no té preu.

 

A My Nails Pro també hi trobem productes relacionats. Quins són?

Els productes que oferim són els utilitzats a classe, facilitant als alumnes l'adquisició dels mateixos al finalitzar el curs. L'oferta inclou gels, acrílics, acrygel, pinzells, nail art, semipermanents, làmpades, etc. El fet de vendre els mateixos productes que s'utilitzen durant el curs, fa que els clients puguin treballar amb ells i veure amb quins són més afins.

bottom of page