top of page

Miquel Noguer i Planas
President de la Diputació de Girona 

2.JPG

Carta ESPECIAL 30 ANYS

Un puntal de la informació al Baix Empordà

Les publicacions no estan vivint èpoques fàcils. La pandèmia, primer, i el context inflacionari actual han originat una crisi permanent en el sector que ha acabat amb el tancament i la desaparició d'algunes revistes. No ha estat el cas d'El Nou de l'Empordà, que es continua editant cada dos mesos i es manté fidel al seu esperit fundacional. Amb una vocació de servei inicialment focalitzada a Palafrugell i que, en els últims tretze anys, s'ha anat expandint per tot el Baix Empordà.

 

Des de desembre de l'any 2003, i de manera ininterrompuda, aquesta publicació ofereix de manera gratuïta continguts i informació d'interès per a la població centrats en àmbits tan diversos com la cultura, la salut, el turisme, la gastronomia o els esports. Amb aquesta aposta per la «seva» comarca, s'ha convertit en una revista de referència per a la població i també en un aparador que ofereix molta visibilitat a les empreses, entitats o institucions que hi volen aparèixer, gràcies a la seva presència en més de mil punts de distribució.

En la societat actual, tan globalitzada i de consum ràpid en tots els àmbits, sobretot arran de la irrupció de les xarxes socials, els mitjans de proximitat són absolutament imprescindibles per mantenir la ciutadania ben informada, cohesionada i arrelada al territori. Són els encarregats d'explicar-nos què passa al costatnostre, de contextualitzar les informacions i, en definitiva, d'acostar les persones a la seva realitat més propera, la que afecta realment la seva quotidianitat.

 

Amb esforç, professionalitat i perseverança, El Nou de l'Empordà ha anat adquirint i reforçant aquesta credibilitat tan necessària perquè un mitjà de comunicació local disposi del suport i la confiança del seu entorn i pugui continuar fent camí, ara i també en el futur.

 

Enhorabona per aquests trenta anys. Des de la Diputació de Girona us encoratgem a persistir en aquesta mateixa línia durant molts anys més

 

bottom of page