top of page

Entrevista a Rosa Ma Sayols
propietària de la Perruqueria Paquita

EDACCIÓ AINA GALCERAN

Quins són els orígens de la Perruqueria?

La Perruqueria Paquita és un negoci familiar amb una història que es remunta a sis dècades enrere. Va ser la meva mare, Paquita Boada Artau, qui va prendre la decisió d'obrir una modesta perruqueria que a més oferia una selecció de productes de perfumeria. Des dels seus inicis, la perruqueria va experimentar un creixement constant, la qual cosa va portar a la contractació de personal addicional amb l'objectiu de satisfer la creixent demanda que es presentava en el moment. Seixanta anys, donen per molt.

 

Com ha anat evolucionant el negoci?

Fa aproximadament trenta-nou anys, em vaig incorporar al negoci. En aquell moment, vam decidir transformar l'establiment, deixant de costat la perfumeria per configurar l'espai tal com es troba actualment. Amb el temps, a més del serveis de perruqueria, hem anat incorporant la venda de productes capil·lars per oferir als nostres clients una experiència més completa.

dfsff.PNG

Quins serveis oferiu?

A la perruqueria atenem tant homes com dones i infants. Realitzem una àmplia varietat de tractaments capil·lars, com ara coloració, balayage, babylights, així com tractaments específics per a cabells arrissats, d'hidratació i allisats orgànics. També oferim pentinats per a ocasions especials. En l'àmbit de l'estètica, proporcionem serveis de maquillatge, manicura i pedicura.

Què diferencia la Perruqueria Paquita de la resta de negocis del sector?

Crec que un dels factors que més ens diferencia és la nostra experiència. Amb els anys, hem aconseguit un ventall de clients molt variat en termes d'edat. Actualment, servim a famílies que compten fins i tot amb quatre generacions de clients.

 

Algun consell per tenir un cabell sa?

És imprescindible mimar-lo i fer servir productes adequats al tipus de cabell que es té. És important evitar rentar-lo cada dia, ja que pot debilitar-se. La hidratació regular i el seguiment dels consells personalitzats són claus per mantenir la salut i la bellesa del cabell.

 

Com es projecta el futur del negoci?

El propòsit és mantenir-nos actualitzades amb les últimes tendències i continuar brindant als clients un servei que combini alegria, respecte i, sobretot, una gran il·lusió per seguir endavant.

dfssfs.PNG
bottom of page