top of page

Entrevista a CLUB TENNIS LLAFRANC
Entrevista a Josep Lluís Marcò, president del Club Tennis Llafranc 

REDACCIÓ I FOTOGRAFIES: CLUB TENNIS LLAFRANC

Aviat farà dos anys que van guanyar les eleccions a la junta del CTLL. Mai s'havien fet eleccions… per què es va presentar?

Soc palafrugellenc i he estat connectat a aquest Club tota la meva vida, des de molt petit. M'estimo aquesta terra i aquest club i feia temps que em semblava que el CTLL estava perdent força i que potser calia una empenta nova. Molta gent em va animar, vaig convèncer a amics i coneguts que creia podien aportar la seva experiència al projecte … i aquí estem! (rialles). 

 

Quina valoració fan d'aquests primers dos anys?

En fem una valoració prudentment positiva. No cal dir que falta moltíssima feina per fer, però hem treballat de valent per fer les coses que es podien fer raonablement, i una mica més. El club estava en una situació econòmica delicada, i tot i així hem fet reformes notables a la casa club, hem millorat l'estat de les instal·lacions esportives, tenim un nou restaurant amb un molt bon restaurador, hem creat la zona chillout i hem donat un impuls important a l'agenda esportiva i social del club. Com deia, queda molta feina per fer, mantenim la il·lusió intacta, quan fas millores, la gent ho agraeix i això ens dona energia per seguir. Volem tenir un club multiesportiu referent a la zona. A nivell personal ha estat un esforç important, hem dedicat moltes hores a fer feina, sovint a les nits i els caps de setmana. Però tenim un bon equip i on no arriba un arriba l'altre. Ens ajudem i col·laborem. Es la única manera de poder tirar endavant un projecte d'aquest tipus mentre un segueix treballant.

Captura de pantalla 2024-02-03 182015.png

Club Tennis Llafranc

Un club històric, renovat i obert a tots

Quins son els reptes més importants que s'han trobat?

A curt termini, ens va semblar que hi havia oportunitats de fer millores a les instal·lacions i als serveis que reben els socis, vàrem fer inversions i alguns canvis en l'equip i els sistemes de gestió interns. El repte era que no teníem diners a la caixa, vàrem buscar fórmules creatives de finançament amb la complicitat de molts socis. Ara el repte més important que em plantejo personalment és de fer créixer més la massa social, especialment fent-lo atractiu per a vosaltres, els veïns de Palafrugell i l'Empordà. El club té capacitat per donar un servei excel·lent a molts més socis dels que té actualment. Quants més socis, més ambient i més recursos per a seguir fent millores i fer-lo un referent a la comarca i un punt de trobada per a tots els d'aquí i els d'allà, que estimem l'esport i la natura. És el cercle virtuós que volíem engegar, ja l'hem engegat i ara l'hem de portar al següent nivell.

 

Ens menciones el tema de la gent de Palafrugell i comarca. Tenen aquesta gent la percepció que el CTLL és un club sobretot per a estiuejants de Barcelona… és així?

Ho ha estat, però et dic que no ho és ni ho serà. Essent cert que els socis de l'àrea metropolitana encara són majoria, no és ni la vocació fundacional del club ni l'esperit del nostre projecte de futur. Volem, la meva junta i jo personalment, per ser d'aquí, un club estre tament connectat al territori, ple de gent de Palafrugell i comarca, que tingui vida tots els dies de la setmana, tot l'any. Ens agradaria que la gent de Palafrugell i voltants vingués a conèixer el club i que sentin que també és seu i fet per a ells, les seves famílies i els seus amics. Per això hem engegat la iniciativa de portes obertes: tothom hi és benvingut. Volem que la gent conegui les instal·lacions, les provi i si els agrada que es facin socis.

Com veu el futur del CTLL? Quina és la visió a llarg termini?

 

Com he dit, volem un club referent a la zona, multiesportiu però que honori el seu ADN i la seva estima pels esports de raqueta (tennis, pàdel, Touchtennis...) en un entorn únic com és l'Empordanet. El volem obert a tothom, residents de Palafrugell i comarca, estiuejants de cap de setmana o residents que venen de lluny i passen aquí llargues temporades. El volem per a dones, homes i nens, per a famílies i amics. Tenim un club gran i per sort hi cap molta gent.

Tenim plans per a ampliar les instal·lacions i fer-lo encara més gran, més equipat, amb un gran gimnàs i un SPA, més modern i més agradable. Això si, sense perdre mai el seu ADN familiar i l'entorn meravellós on es troba, amb la marinada i el perfum de les pinedes que ens envolten i que el fan el millor club de l'Empordà… i del món!!! (rialles).

Captura de pantalla 2024-02-03 182319.png
Captura de pantalla 2024-02-03 182452.png
bottom of page