top of page

El restaurant Tres Margarit ens presenta la seva nova carta de la mà del xef Josep Hernández

1_edited.jpg

La Fundació Institut Català del Suro recupera 4.500 taps de suro per reciclar a la Barcelona WineWeek

2_edited.jpg

La Taka, un nou lloc on poder menjar bé a Palafrugell

3.png

Can Mascort Eco Hotel

6.png

Les Grands Buffets de Narbona incorpora el seu primer formatge català

1.PNG

La nit de l'enologia

1.PNG

Obre el Llevantaps!

5.png

La 43a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

image.png

Bons vins per a la celebració de la castanyada

castanyes.jpg

Saps per què està de moda posar oli d'oliva al cafè?

image.png

Entrevista a
RAÜL I LUANA

image.png

Nova guia de restaurants 2024-25 de la Cuina de l'Empordanet

image.png

Entrevista a GUSTAVO MORA. Gerent del Restaurant DeGust Llafranc

2.PNG

Gou pastisseria premiada amb la “Fava de Cacau” a la Mostra Internacional de pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Captura de pantalla 2024-02-03 180051.png

La Cuina de l'Empordanet presenta el llibre 'memòries de la tradició pesquera i gastronòmica de la Costa Brava

aaaa.PNG

Les Grands Buffets de Narbona incorpora el seu primer formatge català

1.PNG

Visitem l'Institut Baix Empordà

image.png

Èxit i emoció en el 2n Sopar Tribut a la Cuina Tradicional Catalana celebrat a l'Hotel Alga 4* de Calella

image_edited.png

Enoteca Cal Ganxó

image.png

GastroPirineus tanca la 9a edició

image.png

1r aniversari de La Taka

5.PNG

Peixos Mielgo no ha tancat, simplement ha evolucionat

Captura de pantalla 2024-02-03 180856.png

Endolceix els teus moments especials

222.JPG

Ruth Gou, entre les 10 pastisseres que marquen tendència en el mercat del dolç gastronòmic actual

swaqeqe.PNG

La Taka, un nou lloc on poder menjar bé a Palafrugell

3.png
bottom of page