top of page

El restaurant Tres Margarit ens presenta la seva nova carta de la mà del xef Josep Hernández

1_edited.jpg

La Fundació Institut Català del Suro recupera 4.500 taps de suro per reciclar a la Barcelona WineWeek

2_edited.jpg

La Taka, un nou lloc on poder menjar bé a Palafrugell

3.png

Can Mascort Eco Hotel

6.png

Les Grands Buffets de Narbona incorpora el seu primer formatge català

1.PNG

La nit de l'enologia

1.PNG

Obre el Llevantaps!

5.png

Martí Delgado guanyador estatal per equips del campionat de cocteleria interescuelas

image.png

La 2a edició El Fòrum del Formatge Artesà i Català va ser tot un èxit

image.png

Destinacions gastronòmiques per viatjar amb bon gust

image.png

La 43a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

image.png

Bons vins per a la celebració de la castanyada

castanyes.jpg

El Vívid celebra la dotzena edició amb una programació especial per celebrar la declaració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia

image.png

Les espècies pesqueres palamosines van ser presents al Fòrum Gastronòmic Girona 2025

image.png

La Garoinada, la reina de l'hivern a l'Empordà

image.png

Visitem l'Institut Baix Empordà

image.png

Èxit i emoció en el 2n Sopar Tribut a la Cuina Tradicional Catalana celebrat a l'Hotel Alga 4* de Calella

image_edited.png

Contacta

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

17200 Palafrugell

645 803 295

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Dilluns a Divendres

9h - 14h

bottom of page