Entrevista a NEUS RIBAS

Estació de Servei Corçà Carburants i servei de qualitat

L'agost de 1963, el meu avi Salvi Ribas i el seu cunyat, van inaugurar la gasolinera de Corçà, ara fa cinquanta-vuit anys. L'any 1991 amb el meu pare a l'empresa, es va posar en funcionament el servei de distribució de gasoil a domicili.

CCCCCC.PNG

Reportatge DFSK

Concessionari oficial del Baix Empordà

A DFSK som amics de la Natura, amb solucions que respecten el medi ambient; amb vehicles elèctrics o bifuel per accedir a qualsevol part de la ciutat sense restriccions i amb distintiu ecològic.

12.PNG

Publieportatge LA CASETA DE PALS

Nova ubicació de La Caseta!

per si encara no ens heu pogut venir a conèixer, explicar-vos que La Caseta és una llibreria especialitzada en contes infantils i juvenils (LIJ).

pals.PNG

ENTREVISTA: JORDI UNGÉ PLAJA · HOSTAL PLAJA

 

Allotjament, música i gastronomia.

L'Hostal Plaja va néixer amb el boom turístic dels anys seixanta. Els meus avis, l'Amparo i en Joaquim, decidiren llogar les habitacions de la casa pairal de la família Plaja. Als anys setanta construïren noves habitacions al pati, que reformades són les que avui dia es continuen llogant

1.PNG

Entrevista PNEUMÀTICS I GRUES

Pneumàtics i Grues compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector automobilístic. L’atenció al client i la capacitat per a satisfer les necessitats d’aquests, la fan ser una empresa reconeguda a la Costa Brava.

1.PNG

Això Flors

 

Com us ha afectat la pandèmia de la Covid-19?

Ens hem anat adaptant a la situació i en certa manera ens l'hem pres com una oportunitat de
negoci, potenciant el servei a domicili a través dels encàrrecs per telèfon i xarxes socials.

Captura.PNG

SocArrel

Com neix Socarrel Psicologia?

L’equip de Socarrel el formem tres professionals de la psicologia que fa temps que ens coneixem. 
Aquest projecte neix de les nostres inquietudsprofessionals i de les ganes d’oferir un servei de psicologia de qualitat que atengui a les persones de la comarca.

Verónica Durán

A Verònica Durán, treballem amb estètica holística, anem més enllà de les arrugues, l’acné, la pell de taronja, la flassidessa, etc. El principal objectiu és millorar la salut i la qualitat de la vida de les persones amb un enriquiment vital.

duran.PNG

Aurora Home

Com a comerciants del poble, per què decidiu fer-vos sòcies d’Oohxigen?

Des de sempre hem format part de les associacions de botiguers del poble. Abans del sorgiment d’Oohxigen, érem socis d’ACOPA, l’anterior associació de comerciants locals i, fins i tot, durant una temporada vam formar part de la seva junta.

jhvjg.PNG