top of page

El Nou del'Empordà ja és present a més d’una trentena de municipis i els seus 4.000exemplars el fan la revista més llegida d’aquesta Comarca.

Aquest any farem 27 anys, durant 17 anys es va iniciar com a revista local i des de farà 10 anys és una revista comarcal. On vam fer canvi de nom, d’estil i de continguts, i ens hem anat arrelant per a tot el territori sense perdre l’esperit inicial.

Som una publicació gratuïta, propera, d’informació i amb voluntat de servei, que a mida que va ampliant el seu cercle, volem ajudar a transmetre l’esperit emprenedor dels nostres clients i de nosaltres mateixos, propiciant la sinèrgia empresarial entre negocis i comerços de tot el Baix Empordà.

Tenim el Servei de control PGD. Amb aquesta iniciativa, la nostra revista fa un pas més en la millora continuada permanent, amb l'objectiu de guanyar en transparència, i en credibilitat, que ha de comportar una millora en la confiança amb els nostres clients

Tots els anunciants, col·lectius, entitats i institucions que ens han ajudat a créixer amb la seva confiança, publicitat i facilitats per a la nostra expansió, han fet que avui per avui “EL Nou de l'Empordà” sigui molt més que una guia, i que  tota la il·lusió que hem invertit en aquest projecte es transmeti amb la nostra presència en més de mil punts de distribució.

Som doncs el mitjà de comunicació que porta noticies d’una població a una altra, el que dona a conèixer el que passa a la comarca i quan passa, el que us té al dia amb les agendes i serveis locals, l’eina en la qual els anunciants confien per a la seva publicitat de proximitat... I els únics que sempre hi som, perquè a totes les vostres propostes, campanyes de publicitat i col·laboracions, s’hi sumi la nostra empenta i professionalitat

 

I ara també tota la informació la podeu veure per les xarxes socials. 

Eva Vidal

Directora i redactora

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
bottom of page