top of page

Problemes amb el teu gos?

CRISTINA MASCARÓS · Ensinistrador caní

Sovint sentim frustració perquè el nostre gos es transforma al carrer, no ens escolat, borda a altres gossos, el passeig es converteix en un infern, ens estira la corretja acabem amb tensió i enfadats.

Fer-ho bé des de cadell es clau per prevenir gran part d'aquests comportaments, tot i que mai es tard per posar-hi remei

Què treballem amb el gos?

Creem una estructura de comportaments molt ferma i establim una comunicació molt clara cap al gos.

A través de tècniques d'obediència.

Treballem creant escenaris reals, distraccions fortes que activen l'instint del gos (gats, altres gossos, pilotes...) per tal de dominar aquestes situacions més complicades.

Què treballem amb tu?

Et guiem perquè aprenguis a dirigir el gos de forma correcta, amb els coneixements, seguretat i contundència adients.

7.PNG

Què notaràs després de l'ensinistrament?

L’atenció del teu gos estarà centrada en tu i no en els estímuls del carrer (gossos, bicicletes, nens jugant…), sentiràs més control. El veuràs més assenyat i tranquil. Complirà totes les ordres de l'obediència (seu, terra, quiet, junt i vine) a la

primera i amb estímuls forts al davant. T’entendrà i com a conseqüència augmentarà el vostre vincle.

Com ho fem?

Ens expliques el teu objectiu de millora. Avaluem el teu cas, tenint en compte els teus costums, horaris, rutines i el comportament del gos. Fem un estudi exhaustiu. Creem un pla i et proporcionem les tècniques que més s'adeqüin a tu i al teu gos, per aconseguir els resultats proposats. Treballem amb molta dedicació. Som un equip amb contínua formació, treballem conjuntament amb grans experts dins del sector. Això fa que el nostre ventall de recursos sigui molt complet.

6.PNG
bottom of page