top of page

Palamós Mar
La residència mediterrània creada pensant en la gent gran

REDACCIÓ AINA GALCERAN

Com definiríeu Palamós Mar?

L'objectiu principal de l'equip humà de la nostra residència és tenir cura de la gent gran i les seves famílies. Procurem per la seva salut física i emocional, per les seves relacions socials, els seus drets i tractem de garantir un envelliment digne. La nostra ubicació privilegiada, al centre de Palamós, permet a la gent gran interactuar amb la vida comunitària de poble i gaudir del mar com a espai terapèutic. L'essència del Medi terrani està present en cada àmbit: les instal·lacions, la dieta, les activitats i, especial ment, en el tracte proper i sincer.

 

Què diferencia Palamós Mar de la resta de residències de gent gran?

Ens caracteritzem per escoltar, observar i tenir en compte la història de vida dels nostres residents, les seves preferències, les seves fortaleses i les seves debilitats. Intentem potenciar al màxim la seva autonomia i mobilitat. Creiem fermament en l'envelliment actiu. A més, el nostre emplaça ment, a pocs metres del Passeig del Mar, ens distingeix com un lloc de residència predilecte.

Quin tipus d'estades i serveis oferiu?

Principalment, les places que tenim disponibles són per a estades de llarga durada. No obstant, també oferim la possibilitat de fer estades temporals per períodes, d'un mes com a mínim. Disposem d'habitacions individuals i comparti des per ajustar-nos a les necessitats i preferències de cada persona. En quant als serveis opcionals que posem a la seva disposició es troben la perruqueria, la podologia, la fisioteràpia aquàtica, l'acompanyament en activitats lúdiques, entre altres.

 

De quins espais disposa la residència?

Considerem que l'entorn físic de la persona és essencial per al seu equilibri emocional i mental, per això a Palamós Mar hem creat espais on poder aportar benestar. Les nostres instal·la cions compten amb un total de 2000 metres quadrats d'espais adaptats a totes les necessitats dels residents: unitats de convivència, jardí, sales d'estar, menjador i cuina, sala de rehabilitació i massatges, biblioteca, àrea d'activitats...

 

Quins professionals formen part de l'equip humà de la residència?

L'equip humà de Palamós Mar està format per auxiliars de geriatria i tècnics com metges i infermers, fisioterapeutes, psicòlegs, educadors socials i treballadors socials. A més, comptem amb personal de neteja i personal de cuina per garantir una estada el més satisfactòria possible.

Què ha de fer una persona que estigui interessada en accedir al centre?

Tant si es tracta de la persona interessada com un familiar, es pot contactar amb Palamós Mar a través del telèfon 972 220 644 o del correu electrònic info@palamosmar.com.

Podreu concertar una visita o bé personar-vos a la residència, al carrer President Macià, 8 de Palamós, per informar-vos i visitar el centre. Per a més informació, també podeu consultar la nostra pàgina web www.palamosmar.com, i els nostres perfils de Facebook i Instagram.

Captura de pantalla 2024-02-03 185322.png
Captura de pantalla 2024-02-03 185334.png
Captura de pantalla 2024-02-03 185348.png
Captura de pantalla 2024-02-03 185455.png
bottom of page