top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

La Cuina de l'Empordanet presenta el llibre 'memòries de la tradició pesquera i gastronòmica de la Costa Brava

Fa uns mesos, que Ruth Gou que no arriba als 30 anys, va obrir Gou Pastisseria, a Palafrugell, la seva localitat d'origen.

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet va presentar a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà el llibre 'Memòries de la tradició pesquera i gastronòmica de la Costa Brava'. És un projecte cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP), a través del Grup d'Acció Local Pesquer (GALP) de la Costa Brava.

 

'Memòries de la tradició pesquera i gastronòmica de la Costa Brava' consta de tretze capítols, cada un d'ells dedicat a una població diferent de la Costa Brava on s'hi pesca a nivell professional o s'hi ha pescat històricament, encara que l'activitat ara hi sigui anecdòtica o inexistent. Els nuclis mariners visitats són Llançà, el Port de la Selva, Roses, l'Escala, l'Estartit, Sa Riera, Tamariu Llafranc, Calella de Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar i Blanes.

Es pot veure una part a les xarxes del col·lectiu: @cuinaempordanet

aaaa.PNG
bottom of page