top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Les Grands Buffets de Narbona incorpora el seu primer formatge català, Lúpulus, elaborat per Formatges Muntanyola de la Fundació AMPANS

1.PNG

El restaurant Les Grands Buffets, fundat l’any 1989 per Louis Privat a la ciutat de Narbona (França) i pel que cada any passen més de 360 mil comensals, dels quals 75.000 són espanyols, ha presentat la seva última incorporació al buffet de formatges més gran del món; el Lúpulus de Formatges Muntanyola que elabora la Fundació AMPANS.

 

El buffet de formatges que ofereix Les Grands Buffets compta amb més de 111 de varietats de formatge, que el van portar a conseguir el Guinness World Records l’any 2019 per la més gran selecció de formatges del món incloent els més representatius de França, Itàlia, Suissa i Espanya, i el Lúpulus és, des d’ara, el primer formatge català i amb valor social que servirà Les Grands Buffets.

bottom of page