top of page

Juli Fernández Iruela
Alcalde de Palafrugell 

1.JPG

Carta ESPECIAL 30 ANYS

El valor de la comunicació de proximitat

Actualment vivim en un moment on tot està globalitzat i moltes de les problemàtiques que passen al món acaben afectant-nos a nivell local. Per aquest motiu, un dels grans mèrits de la premsa local és mantenir-se ferm com a puntal de la proximitat amb la ciutadania que es troba al seu voltant. Aquest ha estat el gran valor que manté El Nou de l'Empordà, ser un mitjà de comunicació proper amb una visió clara sobre la informació local.

 

Mantenir una publicació al llarg de tot aquest temps, 30 anys, no és gens fàcil. A més, amb el pas dels anys El Nou de l'Empordà també ha estat la mostra de com evolucionar i canviar; adaptant-se als permanents girs que ha donat un sector tan complexa com el de la comunicació. Un sector que ha experimentat canvis constants al llarg dels darrers anys i sobretot, cal valorar que ha estat una població capaç de superar crisis econòmiques, pandèmies i altres dificultats que han acabat provocant que molts mitjans de comunicació de proximitat s'hagin quedat pel camí.

 

Fullejant qualsevol dels números que es publiquen d'El Nou de l'Empordà ens adonem també en quin tipus de societat vivim, a través de les pàgines ens expliquen què està passant en molts dels municipis del Baix Empordà, quines activitats es duen a terme, quins establiments hi podem trobar, en definitiva, ens acosten a la identitat de la comarca, mentre ens acosta a una fotografia de les persones que hi viuen o hi treballen. En definitiva, un retrat de la realitat des del punt de vista de la proximitat.

 

Finalment, no només voldria felicitar a El Nou de l'Empordà per aquest aniversari, sinó que també els voldria felicitar per la perseverança i fortalesa durant tots aquests anys, sent un mitjà amb una excel·lent reputació i credibilitat davant el seu públic i la seva clientela. Adaptar-se al seu entorn i anar de la mà dels diferents sectors econòmics fa que amb tota seguretat, El Nou de l'Empordà podrà celebrar molts més aniversaris.

 

Des de l'Ajuntament de Palafrugell us volem desitjar moltes felicitats per aquests 30 anys, ja que sou una publicació que respira present i futur en cadascuna de les seves edicions.

 

bottom of page