top of page

Entrevista a ZAHRA
EMPORDANESOS pel món

REDACCIÓ EL NOU DE L’EMPORDÀ I INGRID MODA · Fotografies: ADELA LLORENS

Com organitzes un viatge a l'atzar sense conèixer a ningú?

Bé, a París tinc una tieta per part de pare que viu a les afores, i això em fa va fer decidir a marxar. Però no vaig anar a viure amb ella, vaig estar les dues primeres setmanes en un hostal. Gràcies al meu caràcter obert i les meves inquietuds per descobrir nous reptes, a la feina que tenia als estius a l'Estartit, vaig conèixer molta gent francesa i molts em deien «si vens algun dia a París, fes-m'ho saber, si et podem ajudar ho farem». I va ser així com vaig iniciar la meva vida en un altre país.

Quin era el teu objectiu per marxar a París?

Volia fer un canvi de vida i el meu objectiu era fer de model. Gràcies a Ingrid Moda i els pocs shootings que vaig fer a Espanya, vaig veure que el modelatge, la moda i el disseny m'agradava molt.

 

Vas aconseguir fer de model?

Va ser una mica complicat. Alguna agència sí que em va acceptar, però per tema horari no m'ho podia compaginar amb cap més feina, d'altres agències em van dir que no m'acceptaven pel meu cos, que em volien més prima. Llavors vaig ser jo qui va decidir no fer de model, no vaig voler canviar. Estic a gust amb el meu cos. A Italià és més fàcil.

I per què no vas marxar a un altre país com Itàlia?

Ho vaig pensar molt, però vaig trobar una feina a Louis Vuitton que m'agrada molt i vaig decidir quedar-me.Treballar per aquesta firma tan prestigiosa i conèixer als seus dissenyadors i propietaris és un aprenentatge diari

Nascuda a Palamós. Té vint anys i ha viscut tota la seva vida a Torroella de Montgrí. Amb divuit anys va decidir emprendre un viatge a París, una decisió arriscada i valenta. Avui dia, està treballant a Louis Vuitton, una experiència única i enriquidora per una noia que va voler volar sola i assolir un objectiu

1.PNG

Com vas aconseguir treballar per a Louis Vuitton?

A l'arribar a París, em vaig posar en contacte amb les amistats que vaig fer a la feina de l'Estartit i gràcies a ells, vaig trobar un pis on viure i em van concertar una entrevista per les oficines de Louis Vuitton. L'entrevista em va anar molt bé, els va agradar molt la meva manera de comunicar-me i el fet de parlar 5 idiomes, va ser el que els va fer decidir a agafar-me.

Quina feina fas dins de l'empresa?

Estic com a Hospitality Officer Manager, concepte que significa secretaria. Gestiono les reunions, les cites, els esdeveniments quan n’hi ha de productes que tenim en les reserves únicament per a clients importants.

 

Tens nous objectius?

M'estic formant pel meu nivell d'anglès i m'agradaria viatjar i descobrir coses noves.

 

Què els diries a les noies que llegeixin aquesta entrevista?

M'agradaria dir que la vida és complexa, ningú ens va dir que fos fàcil. Si teniu un objectiu i ganes d'aprendre, res és impossible, lluiteu pel vostre somni.

Els estilismes, els muntatges i les fotografies sempre per Adela Llorens, estilista, dissenyadora i col·laboradora d’Ingrid Moda.

3.PNG
bottom of page