top of page

Reportatge DAMA GESTIÓN

REDACCIÓ I FOTOGRAFIES DAMA GESTIÓN

A Dama Gestión, som especialistes en la gestió de centres residencials. La nostra filosofia es la de màxima cura del benestar final dels nostres residents així com la dels seus familiars.

Dama Gestión va néixer a Banyoles l'1 de desembre de 2022 acollint la Residència Llar Teresa de Jornet de Banyoles a la que, actualment també ha acollit la Residència Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell.

Quina és la nostra missió?

La nostra missió és la de professionalitzar la gestió dels centres d'assistència per a gent gran. Fer-los més eficaços i guiar-los a l'excel·lència en la cura de les persones grans. Proporcionar un servei integral, personalitzat i de qualitat tant a les persones de la tercera edat com als seus familiars, cobrint totes les seves necessitats bàsiques i sociosanitàries mitjançant una gestió eficaç i eficient dels recursos disponibles, sent la persona el centre de les nostres actuacions.

I els nostres valors?

Aportar als nostres residents, la major comoditat i atenció. Cuidar i vetllar per la qualitat de vida tant dels residents com dels seus familiars, des de l'empatia, i dedicació personalitzada. Adaptant i atenent cada situació com a cas particular, atenent a les necessitats de cada persona

1.PNG
2.PNG

El compromís: la transparència, el compromís i el rigor amb el que es mouen tots els professionals de la Residència queda evident en la seva conducta i la seva forma d'actuar.

 

L'autoestima: proporcionem que sentin que els seus interessos, inquietuds i opinions siguin valorats i útils en la vida de la Residència.

 

L'afecte: l'amor i la companyia son el nostre llenguatge i és el que ens permet que els nostres centres funcionin amb plena fluïdesa.

4.PNG
6.PNG
3.PNG

L'asil de Palafrugell inaugura una nova etapa

La Residència Nostra Senyora de Montserrat, compta amb 65 places residencials dividides en dues plantes i repartides en funció de les seves característiques; habitacions dobles amb calefacció, lavabo propi, timbres tant a les habitacions com als seus respectius lavabos, terres antilliscants. 

La nostra residència disposa de varis jardins i es troba ubicada al centre de la vila. Disposem de capella, gimnàs, sales d'estar, espais de visites familiars, sala de teràpia ocupacional i serveis 

5.PNG

bàsics com el treball social, la teràpia ocupacional, perruqueria, podologia i infermeria. També disposem d'unitats de convivència amb la finalitat d'oferir espais on puguin conviure les persones en situació de dependència, a qui proporcionar els recursos, eines i estratègies per tal de portar a terme un bon desenvolupament de la vida quotidiana.

OFERIM

Equip pluridisciplinar seguint el Model 'ACP.

Places residencials.

Grans jardins externs.

Serveis de gimnàs, podologia i perruqueria.

Animació ocupacional i estimulativa.

Cuina i bugaderia pròpia.

Amplis menjadors, sales d'estar i espais de visites.

Preus molt competitius.

bottom of page