Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons

Gastronomía
Com preparar una bona taula de formatges si tens convidats
Per aconseguir una taula equili brada i deliciosa, escull formatges de diferents textures i intensitats. Per exemple꞉ Per tipus de llet, per textura, per intensitat de sabor i comença per sabors més suaus i acaba amb més forts.

Consell
Talla el formatge just abans de servir. Deixa'ls que respirin a temperatura ambient al menys 30 minuts abans de servir.
Quantitat recomanada꞉ uns 150‑200 g de formatge per persona si és part d'un sopar lleuger o uns 100 g si només és aperitiu
Com presentar‑los?
Safata de fusta o pissarra, ordena'ls de suaus a forts, etiqueta’ls.
Decoració
Pots afegir herbes (romaní, farigola), fruits secs o flors comestibles.
Acompanyaments ideals
Pa, fruits secs, fruita fresca, fruita seca, melmelades i mel, olives o tapenade.
Un bon maridatge amb vins