top of page

Arròs negre amb calamarsons

Com preparar una bona taula de formatges si tens convidats

Per aconseguir una taula equili brada i deliciosa, escull formatges de diferents textures i intensitats. Per exemple꞉ Per tipus de llet, per textura, per intensitat de sabor i comença per sabors més suaus i acaba amb més forts.

image.png

Consell

Talla el formatge just abans de servir. Deixa'ls que respirin a temperatura ambient al menys 30 minuts abans de servir.

Quantitat recomanada꞉ uns 150‑200 g de formatge per persona si és part d'un sopar lleuger o uns 100 g si només és aperitiu

 

Com presentar‑los?

Safata de fusta o pissarra, ordena'ls de suaus a forts, etiqueta’ls.

Decoració

Pots afegir herbes (romaní, farigola), fruits secs o flors comestibles.

 

Acompanyaments ideals

Pa, fruits secs, fruita fresca, fruita seca, melmelades i mel, olives o tapenade.

 

Un bon maridatge amb vins

Contacta

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

17200 Palafrugell

645 803 295

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Dilluns a Divendres

9h - 14h

bottom of page