top of page

Arròs negre amb calamarsons

Girona, la ciutat que respira gastronomia

Girona és una de les principals capitals gastronòmiques d'Espanya. La ciutat viu un moment d'efervescència culinària gràcies a l'obertura de nous locals.

Entre les novetats més destacades es troba Fonda Ros, un projecte dels germans Elena i Marc Gascons; Arròs 9, un restaurant espe‑ cialitzat en arrossos de qualitat i cuina cata‑ lana; Vii Girona, un espai enogastronòmic de vins, tapes i platerets dels germans Roca; i Fontane, un restaurant de cuina catalana honesta, noble i amb un toc de sofisticació. També trobem el reconeixement de la Guia Michelin que es va atorgara Divinum.

image.png

El Celler de Ca Roca, amb tres estrelles Michelin i triat en diverses ocasions com el millorrestaurant del món,ha estat l'origen d'un univers que avui s'expandeix pertota la ciutat.

 

Rocambolesc, la gelateria creativa de Jordi Roca.

 

Casa Cacau, hotel boutique amb obrador de xocolata i restaurant a la terrassa.

 

Esperit Roca, hotel gastronòmic que aposta per l'experiència culinària completa o Res‑ taurant Esperit Roca, una proposta gastro‑ nòmica basada en la reinterpretació dels plats icònics del Celler de Ca Roca o l’Esperit Roca Destil·leria, la cuina líquida del Celler de Ca Roca, una experiència gastronòmica única pensada per a capturar l'essència d'un lloc salvatge i lliure.

 

Mas Marroch, l'espai d'esdeveniments del grup,que conserva l'essència de la cuina Roca.

 

Normal, una proposta ben normal, una cuina espontània,que recorda d'on venim.

 

Tot això converteix a la ciutat en un imant per a viatgers, gurmets, periodistes i professionals de la cuina de tot el planeta, que troben a Girona un destí imprescindible per a entendre cap a on avança la gastronomia contem‑ porània.

Contacta

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

17200 Palafrugell

645 803 295

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Dilluns a Divendres

9h - 14h

bottom of page