top of page

Arròs negre amb calamarsons

Pros i contres de torrar el pa

El pa és un dels aliments més universals i quotidians. Des de fa segles acompanya la majoria d'àpats i adopta formes diverses arreu del món. Una de les maneres més habituals de consumir‑lo és torrat, ja sigui amb oli, mantega, melmelada o acom‑ panyant plats salats. Ara bé, torrar el pa té avantatges i també alguns punts en contra que val la pena conèixer.

Beneficis de torrarel pa

  • Millora de la textura i el gust

  • Digestibilitat més gran

  • Allargament de la vida útil, quan es torra recupera atractiu

  • Base versátil

Inconvenients de torrarel pa

  • Pèrdua de nutrients

  • Formació d'acrilamida, una substància quí‑mica que en altes quantitats es considera potencialment perjudicial pera la salut.

  • Digestió més lenta si es torra massa

  • Augment de la sequedat

image.png

Contacta

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

17200 Palafrugell

645 803 295

  • Facebook
  • X
  • Instagram

Dilluns a Divendres

9h - 14h

bottom of page