Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons

Gastronomía
Pros i contres de torrar el pa
El pa és un dels aliments més universals i quotidians. Des de fa segles acompanya la majoria d'àpats i adopta formes diverses arreu del món. Una de les maneres més habituals de consumir‑lo és torrat, ja sigui amb oli, mantega, melmelada o acom‑ panyant plats salats. Ara bé, torrar el pa té avantatges i també alguns punts en contra que val la pena conèixer.
Beneficis de torrarel pa
-
Millora de la textura i el gust
-
Digestibilitat més gran
-
Allargament de la vida útil, quan es torra recupera atractiu
-
Base versátil
Inconvenients de torrarel pa
-
Pèrdua de nutrients
-
Formació d'acrilamida, una substància quí‑mica que en altes quantitats es considera potencialment perjudicial pera la salut.
-
Digestió més lenta si es torra massa
-
Augment de la sequedat



