“L'Escudella de Palamós”, un nou plat de cullera detradició marinera que s'ha creat al municipi
- El nou, guia de l'Empordà

- 31 may
- 1 Min. de lectura
L'Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós ha impulsat la creació d'una recepta, elaborada de manera col·laborativa i cooperativa, que se sumi a l'àmplia oferta gastronòmica de Palamós,a la seva tradició culinària i a la identitat del municipi lligada al mar.

Es tracta de “L'Escudella de Palamós”,una sopa inspirada en l'escudella tradicional, però en aquest cas enriquida amb producte pesquer de la llotja de Palamós, amb l'objectiu que esdevingui un referent gastronòmic local.
Una recepta amb la qual es vol superar l'àmbit estrictament municipal, escampant la seva difusió i ús arreu, amb l'objectiu de recuperar la tradició de les sopes de peix. El passat dia 30 de maig es va portar a terme la presentació i tots els assistents van poder tastar‑la.







Comentarios