11a edició de la Fira Empordà Cuina i Salut
- El nou, guia de l'Empordà
- 30 mar
- 1 Min. de lectura
Torroella de Montgrí es prepara per acollir, del 24 al 26 d'abril de 2025, la onzena edició de la Fira Empordà Cuina i Salut. Aquest esdeveniment anual té com a objectiu destacar els beneficis d'una alimentació conscient, de qualitat i de proximitat, posant en valor la dieta mediterrània, els productes de quilòmetre zero i la importància dels hàbits saludables.
La fira oferirà una àmplia varietat d'activitats adreçades a tots els públics, que es desenvolu paran en diferents espais del municipi.

Enguany, la fira comptarà amb la participació especial d'Ada Parellada, reconeguda xef i propietària del restaurant Semproniana, que oferirà un 'showcooking' el dissabte 26 d'abril a les 18.30 h a la plaça de la Vila. La seva presència aportarà un valor afegit a l'esdeveniment, oferint als assistents l'oportunitat d'aprendre de prime ra mà les seves tècniques culinàries i la seva filosofia sobre l'alimentació saludable.
El reconegut xef Arnau París també participarà a la Fira Empordà Cuina i Salut amb un show cooking anomenat “La cuina de rebost”, que portarà a terme juntament amb cuineres del municipi. Aquesta activitat es realitzarà diven dres 25 d’abril a les 19 h a la Plaça de la Vila.

Arnau París ha estat guanyador de Masterchef i també és el cuiner presentadors del programa Cuines de TV3. Al 2023, Arnau París ja va participar en aquesta fira amb un showcooking amb produc tors de proximitat. Més informació a꞉ www.torroella‑estartit.cat
Comments