Gallina de Piel Wines
ROCA DEL CRIT
2016 Empordà
Vi negre, 13,5%
Preu: 14,95 €

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis, Palafrugell |
645 803 295 | eva@elnou.cat | Dilluns a divendres 9h a 14h |
Arròs negre amb calamarsons
Gastronomía
GUIA GASTRONÒMICA
Entrevista a RAÜL I LUANA,
Gerents del Restaurant Sabor a Brasa
Com va sorgir Sabor a Brasa? En què consisteix el projecte?
Sabor a Brasa sorgeix de la passió compartida per la barbacoa. Des de petit, he gaudit preparant barbacoes per als amics i la família, i el 2018, amb la meva dona, la Luana, vam decidir convertir la nostra passió en una professió. Per a nosaltres, la barbacoa és molt més que cuinar; és una festa i una oportunitat per compartir moments especials amb aquells que ens importen. Així és com vam començar el servei de càtering de barbacoes d'autor, Sabor a Brasa.
En quin moment us plantegeu obrir Sabor a Brasa a l'antiga Casona?
Com a servei de càtering, Sabor a Brasa va tenir molt d’èxit. Amb el pas del temps, vam pensar que seria important disposar d'un espai fix on poder atendre els nostres clients. Quan vam descobrir el local de l'antiga Casona, vam tenir clar que es tractava de l'oportunitat perfecta per establir-hi el nostre restaurant i sala d'esdeveniments. Aquest emplaçament ha permès fer realitat el nostre somni: oferir un lloc on la gent pugui gaudir de les nostres especialitats i alhora que se sentin com a casa.


Què hi trobem a la carta del vostre restaurant?
El concepte “compartir” és fonamental per entendre la proposta gastronòmica de Sabor a Brasa. Volem que els clients que ens visiten puguin gaudir de diverses opcions, explorant diferents sabors i textures. El nostre menú es basa en una selecció d'entrants variats tipus pica-pica, plats principals i postres
Com ha influït la vostra experiència en aquest nou projecte?
La nostra trajectòria professional ha estat clau per obrir el restaurant Sabor a Brasa. La Luana lidera la gestió, l'organització i la logística del projecte, mentres que el Raül, que compta amb una llarga experiència acumulada a les cuines d’El Celler de Can Roca i del Casamar, s'ocupa de les brases.
Amb l'obertura del restaurant, seguiu oferint el servei de càtering?
I tant que sí! Tot i haver obert el restaurant, seguim oferint el servei de càtering amb el qual va començar la nostra aventura. Tractem de buscar la interacció amb els convidats per tal que gaudeixin de cada elaboració i de l'espectacle de les brases. Ens desplacem amb les barbacoes al lloc de l'esdeveniment i preparem els plats mitjançant showcookings.
Què diríeu als lectors perquè vinguin a provar els plats de Sabor a Brasa?
Els convidem a visitar-nos i descobrir una experiència gastronòmica com cap altra. A Sabor a Brasa, oferim una interpretació innovadora de la cuina a la brasa, combinant tècniques tradicionals i contemporànies. Desitgem que ens vinguin a conèixer i es deixin sorprendre per la nostra proposta gastronòmica!

