top of page

Reportatge FESTIVAL PORTALBLAU

REDACCIÓ I FOTOGRAFIES PORTALBLAU

El Festival Portalblau, vol destacar deu concerts imprescindibles per les teves nits d'estiu, on els podràs escoltar i gaudir ens els diferents llocs programats de l'Escala i Empúries.

HENRIO Jardí del Clos del Pastor - 26 de juliol

MERITXELL NEDDERMANN Jardí Clos del Pastor - 27 de juliol

PAU ALABAJOS Jardí Clos del Pastor - 28 de juliol

GINESTÀ Mar d'en Manassa - 2 d'agost

MISHIMA Mar d'en Manassa - 3 d'agost

MAYTE MARTIN Mar d'en Manassa-  4 d'agost

SOPA DE CABRA Fòrum romà d'Empúries - 8 d'agost

MAMA DOUSHA + FIGA FLAWAS Fòrum romà d'Empúries - 9 d'agost

ANDREA MOTIS Fòrum romà d'Empúries - 10 d'agost

GUILLEM GISBERT Fòrum romà d'Empúries - 11 d'agost

10 concerts imprescindibles del Festival Portalblau

L’Escala i Empúries

Portalblau, un festival compromès amb el Medi Ambient, la Societat i la Cultura es distingeix per la seva singularitat en la manera de concebre, organitzar i presentar-se, esdevenint un referent en el circuit dels festivals arreu del país. La seva proposta cultural no només destaca per la seva excel·lència artística, sinó també pel disseny d'activitats que incorpora any rere any, reivindicant la cultura accessible, la creació de nous públics i el suport als artistes emergents.

El Programa Valors i Compromís és l'espai concebut pel festival, format per diversos projectes i accions destinats a enriquir la comunitat, fomentar la consciència social i mediambiental, i promoure un canvi positiu i sostenible en la societat.

 

Portalblau no només és un festival, sinó una manifestació vibrant de l'essència humana en tota la seva diversitat i riquesa. És un testimoni viu del compromís dels individus amb la cultura, la comunitat i el medi ambient, reflectint el millor de la capacitat per connectar-nos, aprendre i créixer junts. A través de les seves activitats culturals, tallers de formació i iniciatives sostenibles, Portalblau ens recorda la importància de la solidaritat, la inclusió i la cooperació en la construcció d'un món millor per a tots. És més que un esdeveniment; és un recordatori inspirador del poder de l'art i la humanitat per transformar i enriquir les nostres vides i el nostre entorn.

Portalblau és un Festival, RADICALMENT HUMÀ! Venda d'entrades: www.portalblau.cat

image.png
image.png
bottom of page