top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Gou pastisseria premiada amb la “Fava de Cacau” a la Mostra Internacional de pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

La setena edició de la Mostra Inter nacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts ha premiat les 50 millors pastisseries de Catalunya, amb el lliurament de les distincions Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts. La pastisseria Hofmann (Barce lona) ha guanyat el Premi a la Més innovadora, la Ferrer (Olot) a la de més valor històric i La Xicra (Terrassa) ha estat guardonada com a elabo rador del producte més singular

Captura de pantalla 2024-02-03 180051.png

Una de les incorporacions a la llista és Gou pastisseria, dirigida per Ruth Gou que a l'abril del 2023 va obrir el seu propi projecte que porta el seu cognom i es troba al Nareta Cafè & Gou a Plaça Nova de Palafrugell que dirigeix conjuntament amb Enara Farrarons.

 

Ruth desprès d'estudiar a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB), va treballar a La Pastisseria i va rebre diverses beques relacionades amb el món del dolç que li van permetre viatjar durant un any per tot el món. També es va dedicar a la docència a la EPGB i va ser responsable del Màster en Pastisseria de Restaurant i Cuina Dolça del Basque Culinary Center l'any 2020.

 

Gou pastisseria, entra a la llista de les 50 millors pastisseries de Catalunya. A les comarques de Girona també hi son Casa Cacao, Pastisseria Praliné, Pastisseria Tornés, a Girona, i La Sal Pastisseria (Banyoles), Pastisseria Ferrer Xoco lata (Olot), Pastisseria La menuda (Banyoles), Pastisseria Maison Marcel (Sant Feliu de Guíxols) i Pastisseria Gil (Llívia).

Captura de pantalla 2024-02-03 180436.png
Captura de pantalla 2024-02-03 180420.png
Captura de pantalla 2024-02-03 180401.png
bottom of page