top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

GastroPirineus tanca la 9a edició enaltint la cuina de territori a l'alta muntanya

Les Jornades de Gastronomia i de la Cuina dels Pirineus, una edició que ha tornat a enaltir la cuina de muntanya basada en els productes del territori i en la tradició gastronòmica.

I ho ha fet, per primera vegada des de dues seus: des de l'estació d'esquí Vallter 2000 (Setcases), i des del restaurant Cal Marquès, de Camprodon.

 

Una vintena de xefs, com Víctor Torres, Quim Casellas, Albert Boronat o Xesc Rovira han cuinat en directe amb productes de la terra, posant en valor el patrimoni culinari català, han cuinat en directe en aquestes jornades que van néixer al 2016 per posar en valor la cuina que es fa als Pirineus, des de la Vall d'Aran a l'Empordà.

 

El peix sostenible també va ser protagonista a GastroPirineus de la mà de Quim Casellas, de Casamar (Llafranc). La seva sessió “mar i muntanya a l'alta muntanya” va ser del tot espectacular, amb ingredients de la mar, com la canana, les espardenyes, els escamarlans o les gambes, i de la terra, com la botifarra, els espàrrecs i les carxofes

image.png
bottom of page