top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Entrevista a GUSTAVO MORA
Gerent del Restaurant DeGust Llafranc

El passat novembre van obrir les portes del restaurant dins el Club Tennis Llafranc.Com neix DeGust Llafranc?

DeGust Llafranc és un projecte familiar que va començar fa uns 4 mesos, motivat pel potencial de gestionar el restaurant del Club Tennis Llafranc. Busquem destacar a la zona i promoure la gastronomia dins el club. Aterrem al CTLL amb l'objectiu d'aprofitar un espai únic i exquisit, amb una ubicació tranquil·la i un enorme aparcament. La recent remodelació, juntament amb unes vistes de somni, converteixen aquest lloc en un punt de referència local per a qualsevol ocasió, ja sigui en un àpat en parella, en família o amb amics, així com per a qualsevol tipus de celebració especial que solem organitzar.

1.PNG

En Gustavo Mora, el seu fill Matías i la seva dona Dina són qui dirigeix DeGust Llafranc. A la foto se’ls veu al costat del president del Club de Tennis Llafranc.

2.PNG
3.PNG

DeGust Llafranc és una empresa familiar, d’on surt la passió per la gastronomia?

Som una empresa familiar amb més de cinc anys d'experiència en diversos locals, la qual cosa ens confereix una dedicació profundament arrelada a l'hostaleria i la gastronomia. Encarem els projectes amb una visió empresarial i professional, gaudint del procés i considerant l'èxit com un viatge satisfactori a recórrer.

Què pot aportar el restaurant al Club Tennis Llafranc?

El restaurant té un paper essencial en el club, ja que ofereix un servei vital per a un club amb una gran afluència de gent. Cobrim les necessitats del club i hem aconseguit teixir una bona connexió, sòlida i mútuament beneficiosa amb la comunitat del club. A més, DeGust Llafranc pot generar trànsit extern cap al club, permetent als nostres clients descobrir les instal·lacions del CTLL i augmentar-ne la visibilitat.

Els inicis sempre són complicats. Ara que ja porten un temps amb el restaurant obert, quina valoració fan d’aquests primers mesos?

La nostra valoració és molt positiva ja que hem superat les nostres expectatives durant la temporada baixa. Actualment, oferim un menú de migdia econòmic i de qualitat (15 € i 18 € els caps de setmana), el qual ha aconseguit atreure un flu constant de clients. A més, aprofitant les instal·lacions del club, organitzem esdeveniments especials i menús de grup adaptats a 

tots els interessos, amb una excel·lent relació qualitat-preu. Els nostres comensals sempre queden molt contents, que ha fet que tinguem la agenda carregada d’esdeveniments durant el transcurs de l’any. Tot i això, seguim treballant diàriament per millorar els nostres serveis i consolidar DeGust Llafranc com un referent gastronòmic a la zona per a qualsevol ocasió.

4.PNG
bottom of page