top of page

Oohx!gen canvia de lideratges

L'associació de comerç i negocis de Palafrugell reemplaça la seva gerent i renova la seva junta.


El passat dijous 14 de març, l'agrupació de comerç i negocis de Palafrugell, Oohx!gen, va celebrar la seva assemblea general ordinària en la qual es va dur a terme la presentació de la nova candidatura i les corresponents votacions per a la renovació de la junta directiva.


La jornada va estar marcada per un clima molt emotiu ja que representava el comiat de la seva gerent, Verònica Serralvo, al capdavant de l'ens. Serralvo ja havia anunciat uns mesos abans, la seva intenció d'abandonar Oohx!gen per emprendre un nou repte professional. També fou el comiat de Susanna Casademont i David Font, presidenta i vicepresident fins el mateix dia. Tant la gerent com l'equip sortint, vol expressar el seu més sincer agraïment a tots els associats per la seva confiança i suport durant el seu mandat. La seva dedicació i col·laboració han estat fonamentals per a l'èxit de les iniciatives i esdeveniments que s'han dut a terme fins ara.


L'assemblea es va desenvolupar en un clima positiu i amb un esperit de col·laboració i compromís amb el futur de l'associació. La nova junta directiva ha estat elegida per portar les regnes d'Oohx!gen durant els propers cinc anys amb el suport unànime dels assistents.


La nova junta està encapçalada per Albert Gómez, que serà el nou president, i està formada per les següents persones: Joan Cama (vicepresident), Judit Galceran (secretària), Sandra Llausàs (tresorera), Jordi Rubau (vocal) i Maribel Díaz (vocal). Tots els seus membres són professionals del sector comercial i empresarial de Palafrugell però d'àmbits diferents entre sí; aquesta pluralitat ha de servir per poder donar resposta a totes les necessitats dels associats d'Oohx!gen ja que és una una entitat que va molt més enllà d'una associació de comerciants estricta i que té una clara vocació, ja des dels seus inicis, de ser una agrupació empresarial.


D'altra banda, Serralvo, ha estat substituïda per la que ha estat la seva mà dreta fins ara, Fatna Lassmi, persona molt coneixedora del dia a dia d'Oohx!gen i que assumeix el repte de continuar treballant per potenciar-la com un actor clau en el desenvolupament econòmic de Palafrugell.


L'assemblea general també ha permès presentar als seus socis les propostes i el pla d'actuacions per al 2024.


El nou equip, junta directiva i gerència, està plenament compromès amb la continuïtat dels èxits assolits fins ara i amb l'impuls de noves iniciatives, mantenint la col·laboració estreta amb l'Ajuntament i l'IPEP, que consolidin Oohx!gen com un referent del comerç i negocis a Palafrugell i les comarques gironines.

6 visualizaciones0 comentarios
bottom of page