top of page

El Cap Roig Festival presenta una programacióde primer nivell per a l'edició del 2024

The Corrs, Raphael, Guillem Gisbert, John Fogerty, Diana Krall, Sopa de Cabra, Estopa, Passenger, The Tyets, Andrés Calamaro, Chris Isaak, Pablo López, Los Secretos, Álvaro Soler, Rozalén, Taburete, Miki Núñez, Carles Sans, Sergio Dalma, Sara Baras, Coque Malla i Gossos componen el cartell del 2024. El Pot Petit amb La Black Music Big Band protagonitzarà el Cap Roig Mini d'aquesta edició.



La 24a edició del Cap Roig Festival, organitzat pel Grup Clipper's amb l'impuls de CaixaBank, tindrà lloc entre el 12 de juliol i el 16 d'agost i comptarà amb una programació total de 23 concerts.


El grup The Corrs serà l'encarregat de la inauguració del festival el 12 de juliol, mentre que la clausura correrà per compte de Gossos el 16 d'agost.


La programació infantil del Cap Roig Mini presentarà l'espectacle d'El Pot Petit amb La Black Music Big Band.


El concert solidari d'enguany se celebrarà el 28 de juliol per compte de The Tyets i la recaptació es destinarà a donar suport a un projecte de la fundació El Trampolí.


Els bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb tres estrelles Michelin i una estrella verda, oferiran una carta creada i dissenyada exclusivament per al restaurant del festival, amb diferents menús tancats cada setmana, així com suggeriments segons mercat totes les nits. Les reserves per al restaurant es podran realitzar a través de la pàgina oficial del festival caproigfestival.com/es/restaurante


En aquesta edició també s'oferirà al públic la possibilitat d'ampliar l'experiència del Cap Roig Festival afegint, durant el procés de compra d'entrades de cada concert, un paquet que permetrà gaudir d'un aperitiu exclusiu en format de còctel a la Terrassa Hermanos Torres amb vistes al mar abans del concert.


Les entrades del Cap Roig Festival al web oficial del Festival: www.caproigfestival.com

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page