top of page

Nova exposició a la Fundació Vila Casas del 20 de gener al 31 de març de 2024

Dolors Puigdemont · Transparència endins




L'exposició Transparència endins de Dolors Puigdemont (Amer, Girona, 1950) ha estat concebuda com una instal·lació en la qual totes les obres –creades majoritàriament a partir del 2006– estableixen diversos nivells d'afinitat i de relació entre elles, malgrat que en conserven el caràcter individual.


En aquesta mostra formada per una quarantena d'obres, Puigdemont fa avinent la diversitat de tècniques i materials, naturals i artificials, que ha treballat els darrers anys com són la malla metàl·lica, el paper, la tela, la llana, la sal, el pa d'or, la fusta o les restes de poda, entre altres. A més, hi manifesta la voluntat d'expandir les seves peces cap a l'espai i cap al públic jugant amb les llums i les ombres, i incorporant projeccions audiovisuals a algunes d'elles.



La trajectòria artística de Dolors Puigdemont s'ha mantingut sempre constant i les seves peces s'han mostrat de formar regular en nombroses exposicions des dels anys vuitanta. La seva obra, malgrat ser notablement multidisciplinària, actualment es pot considerar escultòrica, sempre que l'interpretem de la manera més àmplia possible i en el context de les pràctiques contemporànies.


Més informació: www.fundaciovilacasas.com

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page