top of page

L'Off Festival combina gastronomia i jazz alslocals de restauració de Palafrugell


Entre el 15 de setembre i el 8 d'octubre, se celebra a Palafrugell l'Off Festival Jazz Costa Brava. Diferents establiments del municipi, de Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell combinen concerts de jazz amb vermuts, tapes, còctels o sopars.


El primer cap de setmana d'octubre, els concerts es concentren el diumenge 1 d'octubre amb l'actuació de Moon Station a 2/4 d'1 del migdia al Funky Pizza i del Trio Tico a les 9 de la nit al Frankfurter Gretel.


L'Off Festival Jazz Costa Brava es tancarà el cap de setmana del 7 i 8 d'octubre. L'agenda d'aquests dos dies inclou: dissabte 7 a les 7 de la tarda Joan Rubau Quintet a l'Hotel Sant Roc i a 2/4 de 8 del vespre Terreta Trio a El Pati de l'Estrella. I diumenge 8 es podrà gaudir de l'actuació de Rosantique al restaurant Candela a l'1 del migdia. Aquesta programació, juntament amb la del 29è Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà entre l'11 i el 15 d'octubre, permet al municipi fer una aposta per la temporada de tardor i seguir oferint una activitat turística i cultural fora de l'estiu.


Podeu consultar la programació detallada de l'Off Festival i del 29è Festival de Jazz Costa Brava als web:

www.visitpalafrugell.cat

www.palafrugellcultura.cat




1 visualización0 comentarios
bottom of page