top of page

En marxa una nova campanya de Nadal

Ens apropem al Nadal i aquest any estem treballant intensament per preparar una campanya que presentarà novetats a diferència de les últimes edicions.



Després de l’èxit assolit amb la ruleta de premis durant les últimes edicions de la campanya de Nadal, aquest any s’acosten canvis i Oohx!gen treballa per presentar una campanya amb novetats, una remodelació, una renovació, però on els premis als clients que comprin als nostres establiments seguiran essent l’essència de la mateixa.


Enguany, ens plantegem una campanya on l’incentiu principal serà el de premiar amb premis directes als nostres clients. Per aconseguir-los s’haurà de comprar als comerços adherits a la campanya i participar en algun joc dinàmic amb el que estem treballant. Aquests premis seran de retorn directe als establiments, amb la qual cosa beneficiem tant al client com al nostre associat i incentivem la compra al comerç local.


Un any més treballem amb un programa d’activitats infantils que agraden sempre a aquest tipus de públic.


Estigueu atents a les xarxes i als nostres mitjans habituals de comunicació per descobrir el que estem treballant per a la campanya de Nadal d’enguany.

1 visualización0 comentarios
bottom of page