top of page

El Bressol tanca les seves portes després de 32 anys

Si obrir un negoci és una decisió valenta, tancar-lo encara ho és més. L’estima pel teu negoci, la teva manera de viure’l, la relació amb les teves clientes i amics i amigues, l’entrega dipositada i el temps destinat, fa que mai vols que arribi el moment de prendre aquesta decisió. El Bressol com tants d’altres finalment ha hagut de prendre-la.



Parlem de la botiga El Bressol, qui no la coneix? Qui més o qui menys ha passat en algun moment per la botiga de la Sandra, bé per fer una llista de naixement o bé per comprar un regal per algun familiar o amic.


Tot va començar el juliol de 1991 amb l'ajuda dels seus pares. La Sandra va treballar de valent per fer créixer el seu negoci, la que ha estat la nostra botiga de confiança per a les coses dels més petits de casa, perquè durant 32 anys El Bressol ha tingut la seva seu al carrer Sant Sebastià.


No som prou conscients que el petit comerç cada dia ha d'invertir més temps i més dedicació per poder tirar endavant el seu petit negoci. No som prou conscients del que suposa o pot significar no comprar al comerç del poble. Si no som capaços de fer l’exercici de prendre consciència del que pot comportar a la llarga, arribarà el dia que tampoc trobarem la cafeteria de confiança on tant ens agrada fer el cafè o la perruqueria on puc passar-hi hores.


La compra online és el MONSTRE més gran amb el que han de lluitar els petits negocis per continuar lluitant dia rere dia. Molts intenten oferir-vos noves eines, reinventar-se, adaptar-se al moment. El petit comerç té MOLTS valors que mai trobarem online: la proximitat, el tracte, els consells, la facilitat i l’amabilitat, això només és l'exemple de moltíssimes coses.


Sandra, has estat molt valenta, segur que aquesta ha estat una de les decisions més importants de la teva vida i des d'Oohx!gen no et podem dir res més que FELICITATS, felicitats per la teva dedicació, el teu temps i la teva professionalitat. Et desitgem tota la sort del món.

3 visualizaciones0 comentarios
bottom of page