top of page

Calonge i Sant Antoni acollirà la segona edició del Correpoble

 Calonge i Sant Antoni acollirà el proper 23 de març la segona edició del Correpoble, una cursa que vol implicar a tots els municipis del Baix Empordà en una festa de l'esport popular, i té com a objectiu arribar als 1.500 participants.



El Correpoble tindrà el punt de sortida del Pavelló Adel Mechaal de Calonge, i farà un recorregut d'aproximadament 10 quilòmetres, passant pel centre de Calonge i per les vinyes i el pla. Les inscripcions ja estan obertes i, a data d'avui, ja hi ha més de 700 participants inscrits.


La vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig, va afegir que “el Correpoble és diferent, especial i transversal a més és un projecte molt inte grador”, l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, va explicar que “es tracta d'una prova que representa un triomf de l'esport, de la salut i del treball en equip”. Xavier Gamero, director del Consell Esportiu del Baix Empordà, va explicar que un dels objectius és “fomentar el treball en equip i la Foto: Aj. Calonge - Sant Antoni ” col·laboració entre els participants i la cohesió social , mentre que David Vallès, cap d'esports de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, va afegir que “el recorregut del Correpoble permetrà als participants gaudir i conèixer l'entorn natural de Calonge i Sant Antoni, doncs passarà pel centre històric i per les vinyes”.


Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web www.correpoble.cat

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page