top of page

Bona valoració de la campanya de Nadal d’enguany

Aquest any la campanya de nadal d'Oohx!gen ha vingut amb novetats, sota l'eslògan Aquest Nadal, comerç local. Compra rasca i guanya!



Del 7 de desembre al 5 de gener, les compres realitzades a qualsevol establiment o servei adherit a la campanya van repartir entre els seus clients un total de 35.000 rasques. Oohx!gen va repartir molts premis i fins a 10.000 € en valor econòmic. Des de l'IPEP es van voler sumar a la campanya afegint als rasques un total de 5.000 € repartits en rasques de 250 € pel guanyador.


Es van sortejar tres grans premis: una bicicleta Gravel gentilesa de Gran Fondo Community, i les paneres Generosa i Esplèndida gentilesa dels nostres associats/des. Les dues paneres i la bicicleta van estar exposades durant la campanya de Nadal al nostre local ubicat al C/ Major,1.


Les tres guanyadores van recollir les seves paneres i la bicicleta molt contentes i agraïdes de la campanya.


Durant els dies de Nadal vam poder trobar al carrer un mercat d'artesans i diferents tallers infantils a càrrec de Kids & Us, Espai de Lleure + 1, Ca la Tulita i Jucinails ubicats a la Plaça Priorat de Santa Anna i la Plaça Ermengarda.



0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page