El nou, guia de l'Empordà

feb 31 min.

Bona valoració de la campanya de Nadal d’enguany

Aquest any la campanya de nadal d'Oohx!gen ha vingut amb novetats, sota l'eslògan Aquest Nadal, comerç local. Compra rasca i guanya!


 
Del 7 de desembre al 5 de gener, les compres realitzades a qualsevol establiment o servei adherit a la campanya van repartir entre els seus clients un total de 35.000 rasques. Oohx!gen va repartir molts premis i fins a 10.000 € en valor econòmic. Des de l'IPEP es van voler sumar a la campanya afegint als rasques un total de 5.000 € repartits en rasques de 250 € pel guanyador.

Es van sortejar tres grans premis: una bicicleta Gravel gentilesa de Gran Fondo Community, i les paneres Generosa i Esplèndida gentilesa dels nostres associats/des. Les dues paneres i la bicicleta van estar exposades durant la campanya de Nadal al nostre local ubicat al C/ Major,1.

Les tres guanyadores van recollir les seves paneres i la bicicleta molt contentes i agraïdes de la campanya.

Durant els dies de Nadal vam poder trobar al carrer un mercat d'artesans i diferents tallers infantils a càrrec de Kids & Us, Espai de Lleure + 1, Ca la Tulita i Jucinails ubicats a la Plaça Priorat de Santa Anna i la Plaça Ermengarda.

    00
    0