Xicu Xicoira

REDACCIÓ AINA GALCERÁN · Fotografies: Xicu Xicoira

Xicu Xicoira prové de família de músics. El seu pare s'hi dedica des dels disset anys i ell de petit, amb només dotze anys, ja l'acompanyava en alguna ocasió per ajudar-lo a muntar i desmuntar els equips de so i llum.

L'empresa ha anat creixent i evolucionant al llarg dels anys, tant en tecnologia com en els serveis que ofereix, segons les necessitats i demandes dels clients. En Xicu treballa amb idees innovadores i amb material molt bo amb l'objectiu de diferenciar-se de la competència i ser el millor en el sector.

 

En Xicu comparteix afició i feina, considera que “sense música la vida seria un error”. Cobreix diferents tipus d'esdeveniments com casaments, festes d'aniversari i revetlles com les de Sant Joan o Cap d'any. Ofereix música per a la cerimònia, l’aperitiu, el banquet, el ball, il·luminacions, projeccions, pantalles gegants, mappings, focs artificials, entre d’altres. Disposa d’una secció especial “Tot per a casaments”.

 

“El futur de l'empresa és sempre l'any que ve”. Les modes canvien i la tecnologia evoluciona, per aquest motiu en Xicu ha d'estar al dia amb tot. Afirma que “és un univers amb molta competència i no et pots permetre adormir-te“.

 

El que més el satisfà de la seva feina és veure les ganes que té la gent de desconnectar de la rutina, del dia a dia i passar-s'ho bé ballant i cantant. “És una feina molt agraïda perquè es respira molt bon rotllo”.

Disposa d'un showroomper per poder fer totes les demostracions de so, llum i efectes especials a les parelles de nuvis que s'interessen pels seus serveis. D'aquesta manera poden veure les possibilitats que ofereix i els bons materials amb els quals treballa. Sempre s'enduen una bona impressió i queden meravellats amb els resultats. El local es troba al costat de l'aeroport de Girona.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h