Vitassana Palafrugell 

CRISTINA HLADUN · Nutricionista

Després d'una llarga trajectòria com a Naturòpates en consulta, assessorament i estudi, decidim muntar un centre on poder donar més servei així com un tracte més directe i proper.

A partir d'aquest moment, vam crear Vitassana amb una línia pròpia de productes, amb les nostres fórmules, per poder cobrir qualsevol classe d'indicació terapèutica.


A Vitassana ens preocupem molt per la salut de les persones, assessorant-les tant en l’alimentació com en la suplementació correcta. Tot això tractat amb el major rigor professional.


Atenent les demandes del nostre públic, també ens hem professionalitzat en l'assessorament de l'estètica, procurant als nostres clients una cosmètica lliure de substàncies nocives.


Un altre apartat pel que hem apostat, és la nutrició esportiva, en la qual oferim a més d'assessorament tècnic, productes de proximitat amb qualitat i preu constatat.

D’aquesta manera, als nostres centres, podeu trobar alimentació bio, productes per a celíacs i intoleràncies, complements alimentaris, cosmètica natural bio i suplementació esportiva.


Fem estudis a través d'iris i consultes personalitzades, ja que creiem fermament en la individualització de la persona malalta.


Considerem que la medicina tradicional pot compatibilitzar-se amb la natural, essent aquesta la que evita en la mesura del possible, els efectes secundaris dels medicaments.


Tots els nostres esforços van encaminats a la detoxificació cel·lular, millora de les excrecions i força vital de l'organisme.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h