top of page

Coneixes @visitempordanet?

REDACCIÓ I FOTOGRAFIES VISIT EMPORDANET

saasd.PNG

Les vacances són aquell moment on gaudim, aturem el món, descansem i fem coses diferents. Si busques un turisme de proximitat, un turisme per experimentar sense pressa i de descoberta d'un territori i l’autenticitat de la seva gent, @visitempordanet és la teva opció.

Cinc Municipis del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà, Forallac, Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura i Ullastret) s'uneixen sota la marca turística @visitempordanet per donar a conèixer un Empordà més autèntic i desconegut on convergeixen tradició, passió i paisatge. Un territori que obre la porta al visitant a experiències tan autèntiques com tu. Més de 40 establiments adherits, entre allotjaments, restaurants, empreses i entitats que ofereixen múltiples activitats de descoberta del territori: tallers de ceràmica, visites a obradors, tasts de productes km 0, activitats i excursions de la mà de la gent local.

 

Crear la teva pròpia peça de ceràmica al costat d'un artesà, descobrir com viuen en una masia on tot gira a voltant d'una ovella, visitar un taller d'un mestre artesà amb demostració de torn, aprendre a decorar casa teva amb un taller de decoració empordanesa, viure l'art des d'una petita galeria de l'Empordà, passejar per les Gavarres a cavall o a peu i descobrir racons amb essència i història, ser picapedrer per un dia, fer espelmes a partir de la cera de les abelles, visitar un estudi d'art tèxtil i viure una experiència sensorial tàctil i un llarg etcètera... Totes aquestes experiències i moltes més són la proposta dels municipis que formen part del @vistempordanet. Una manera diferent de viure el turisme amb persones del territori que no es dediquen al sector turístic, sinó que paren el seu dia a dia per explicar-te com viuen la seva passió, com estimen el nostre territori i fer-te partícip de la seva feina. Experiències per a tots els públics destinades a fer-te gaudir de manera immersiva d'un territori autèntic

bottom of page