Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Recepta de vieires amb melós de patata

i ceba caramel·litzada

INGREDIENTS:

  • 1 plat.

  • 1 patata

  • 10 grams de mantega

  • 1 cl de llet de nata

  • 1 ceba

  • una mica d’oli i sucre.

  • 3 vieires per cap.

Primer que prepararem serà el puré. Es posa bullir la patata i es farem un purè amb una mica d’oli i mantega i la nata.

 

Tallem la ceba a juliana i la posarem al foc amb una mica d’oli i aigua. Quan la ceba estigui ben “potxada”, li posarem una mica de sucre i l’anirem coent fins que quedi caramel·litzada.

 

Les vieires les marcarem a la planxa, volta i volta, que no quedin molt fetes.

 

Per muntar el plat posem el puré al centre del plat, la ceba als costats i les vieires al centre.

 

L’acabarem amb un raig d’oli d’oliva sobre les vieires i el decorarem al gust.

Domingo Martinez

Restaurant Aradi 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h