L’entrevista a V&G Costa Brava Luxury Real Estate

REDACCIÓ AINA GALCERÁN · Fotografies: David Valenzuela

David Valenzuela

Gerent de V&G Costa Brava Luxury Real Estate

Com ha evolucionat V&G Costa Brava Luxury Real Estate des de la seva fundació?

V&G va començar treballant en el mercat local, però amb els anys i a causa del creixement de la demanda del mercat immobiliari vam anar creixent i guanyant experiència. Després de la bombolla immobiliària, el nostre sector va patir una devaluació amb el conseqüent estancament. Durant aquest període vam decidir apostar per arribar a un target internacional, per aquest motiu ens vam associar fa nou anys amb la marca líder del sector immobiliari a nivell mundial, adquirint coneixements i experiència. Actualment estem invertint i formant el nostre equip per tal que els nostres clients dipositin plena confiança i seguretat en nosaltres

Quins són els serveis que oferiu?

Els nostres serveis són la compravenda i el lloguer de propietats, tant l’anual com el vacacional, administració de finques, serveis de manteniment, construcció d’obres i reformes en general.

 

A quin tipus de client s’adrecen els vostres serveis? Quin és el vincle que establiu amb ells per assolir l’èxit?

Els serveis que oferim es dirigeixen a tota mena de clients, ja que disposem d’un portafolis ampli i molt competitiu que cobreix la majoria de demandes actuals. Entenem que quan els clients escullen la nostra empresa dipositen la seva confiança en nosaltres, és per això que considerem molt important que els clients ens tinguin al seu costat en el moment de la venda o lloguer i en el servei postvenda. Els ajudem a adaptar-se a l’habitatge gestionant el que necessiten com els canvis de nom de subministraments, les assegurances d’habitatge, etc. El nostre èxit és aconseguir l’èxit dels clients.

Quines són les apostes o projectes de futur de V&G Costa Brava Luxury Real Estate?

Volem continuar creixent i evolucionant com a empresa, per aquest motiu som molt constants en el treball. La professionalitat és un dels valors més importants per a nosaltres, ja que el resultat d’aquesta combinació es trasllada directament als nostres clients, oferint-los una empresa implicada amb uns serveis de qualitat. Actualment estem treballant per poder obrir una segona sucursal de V&G d’aquí a uns mesos. 

On podem trobar-vos?

Ens podreu trobar al carrer Daró, 57, a Palafrugell. Al telèfon 972 30 20 01, a la nostra pàgina web i a les xarxes socials

Actualment estem invertint i formant el nostre equip per tal que els nostres clients dipositin plena confiança i seguretat en nosaltres.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h