ENTREVISTA A VENTURA PUIG

Gerent de FECOTUR PALAMÓS
Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós

REDACCIÓ: El Nou

Com està essent l’adaptació a la nova normalitat?

Després de molt temps amb els comerços i restaurants tancats, a cada fase ens hem anant adaptant, amb moltes ganes de començar i amb totes les mesures de seguretat per a tots els nostres clients i per a nosaltres mateixos.
Estem molt orgullosos de la població de Palamós i de la bona resposta que han tingut a tots els nivells.

Creieu que la crisi de salut ha sigut una oportunitat perquè la gent valori el comerç de proximitat i la feina que fa la gent del poble?

Creiem que sí que ha sigut una oportunitat, però hem d’aconseguir que no sigui flor d’un dia i fer que el client tingui interioritzat aquest missatge de comprar al comerç local. La gent ha pogut veure durant molts dies el que és un poble tancat. Hem de mantenir els comerços oberts i els carrers vius i sense la seva ajuda serà impossible.

Quines campanyes heu dut a terme des de l’associació per a reactivar el comerç local?

Durant aquest període hem donat visibilitat a tots aquells comerços que feien el servei a domicili. S’ha creat una campanya “slow shopping” amb vinils pels aparadors amb diferents missatges de comprar al comerç local. També hem col·laborat amb la difusió i suport d’una campanya que neix de la societat civil a Palamós, per ajudar al comerç local, “Cadena de favors”.

Què és la Card Costa Brava?

La Card Costa Brava és un sistema de fidelització desenvolupat per l’Associació de Comerciants de Palamós - Fecotur, i no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per a futures
compres al mateix establiment. El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que pugui fer el comerç o l’Associació de Comerciants de Palamós – Fecotur.

En què consisteix la plataforma Cliccat.cat? Quins avantatges ofereix?

El projecte neix de la necessitat d’implantar una plataforma de comerç electrònic feta a mida pel comerç local, els serveis i l’artesania. Aquesta iniciativa neix de les associacions de comerciants de Catalunya i, actualment, ja som més de 90 associacions adherides. Els avantatges més importants són la digitalització autogestionable de tots els comerços que en formen part, la
geolocalització de botigues i productes per nivells, etc. La plataforma també permet el tiquet únic/multicomanda per a productes locals. 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h