Turquia està de moda

Yvonne Navalles - Directora de Viajta pel Món

 Pilae Martínez - Assessora i organitzadora de viatges

Kara Sevda, el trasplantament capil·lar o el brilli brilli de les “Salazar” han posat a Turquia en el punt de mira de les vacances.

Què sabem?

El 97% està a Àsia i el 3% a Europa, separat per l'estret del Bòsfor, la mar de Màrmara i els Dardanels. Aquesta ubicació donen al país una espectacularitat paisatgística única, una gran riquesa cultural al ser una cruïlla entre
civilitzacions i imperis: Persa, Bizantí, Grec, Otomà. La capital és Ankara, la ciutat més poblada és Istanbul. La forma de govern és una república, la moneda la lira turca i la zona horària + 2. La distància en avió és de 5 hores.
El sistema polític actual s'estableix al 1923 sota el lideratge de Mustafa Kemal, Atatürk, per qui senten una autèntica devoció.

És segur anar a Turquia?

Si, és políticament estable, les penes per robatori són molt dures i ja dissuadeixen, és un país molt segur. Hi ha zones conflictives en la frontera amb Síria i Irak.

Com són els turcs?

El Turc és obert, negociador, actiu. Les dones són presumides i van força arreglades. L’esperit turc és negociador i comerciant, els seus venedors detectaran la teva procedència i segur que saben arrencar-te una riallada amb alguna frase en el teu idioma.

Què visitar?

Istanbul: una escapada fascinant de 3 nits qualsevol època de l’any. Passejant pels seus carrers trobaràs una infinitat de contrastos entre màgics, fascinants i divertits: palaus, mesquites, El Gran Basar, bars i restaurants
d'allò més Hipster, la mítica plaça Taksim i la torre Gàlata, navegar pel Bòsfor, túnels i miradors amagats on veure postes de sol.


Paisatges fantàstics: ruta de 12 dies entre maig i octubre, visitar Istanbul, volar fins la Capadoccia per sobrevolar-la en globus, conduir fins Pamukkale, entrar a Efesus i recórrer la costa en cotxe o en goleta.

Turquia és un destí
exòtic i econòmic,
i on es menja molt bé.

«Viviu no d'acord amb els ideals rebuts, sinó amb les vostres aspiracions, amb la vostra intuïció més vehement»

Antonio Gala

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h