Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Tàrtar de sèpia amb trompetes de la mort

INGREDIENTS:

  • 500 gr. de sèpia

  • 70 gr. de trompetes de la mort

  • 2 anxoves

  • 1 cullerada de pinyons

  • 4 cullerades d'algues

  • 2 cullerades d'oli d'oliva

  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena

  • Sal i pebre

Elaboració:

Comencem netejant les algues i deixant-les en remull unes hores. Farem el mateix amb les trompetes, però afegint-hi sal i pebre.

Després, netegem la sèpia amb l’ajuda d'un ganivet ben afilat. La piquem i la triturem amb la Thermomix fins que quedi una pasta i ho reservem. Amb el morter, piquem els pinyons i les anxoves.

Per altra banda, preparem una vinagreta amb el vinagre de Mòdena i l'oli d'oliva.

Per emplatar:

Al centre del plat, col·loquem un motllo rodó i anem intercalant capes de pasta de sèpia i capes de la barreja d'anxoves i pinyons. Anem salpebrant cada capa. Al voltant del motllo, col·loquem les trompetes de la mort i les algues. A l'últim moment amanim tot el plat amb la vinagreta que prèviament hem preparat

Kim Farrarons

Hotel LLevant  

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h