Tallers de salut, bellesa i benestar

OLGA FLORES, Estètica Integral, especialitzada en tractaments facials i corporals

MARIA GARCIA · Dietètica i nutrició, especialitzada en nutrició clínica

Som 30% genètica i 70% hàbits de vida. Cada dècada que passa tenim un declivi funcional d'un 10% aproximadament. D'aquí la importància de cuidar-nos i establir uns bons hàbits, a través de l'alimentació, tractaments facials, corporals i l'esport.

Derma Estètica Avançada és un espai on et cuidem tant per dins com per fora. Trobaràs tot el que necessites al teu abast, des de tractaments facials, corporals, massatges, dieta i nutrició, pilates...

 

L'Olga Flores, propietària del centre Derma, està especialitzada en tractaments facials i antiedat, tractaments corporals i en diagnòstics. Adora l'estètica integral.

 

La Maria Garcia és dietista i nutricionista, especialitzada en nutrició clínica. Ella t'ajudarà a avançar cap a la direcció adequada i a generar uns hàbits saludables.

Ara ens hem unit per presentar-vos el que seran uns tallers, xerrades i compartir amb vosaltres una part de nosaltres, salut, bellesa i benestar. Seran trobades mensuals i algunes d'elles en racons del Baix Empordà. Hi han organitzats diferents tallers, en diferents formats, des de xerrades informatives a demostracions, activi-tats, màsterClass…

Dissabte 9 d'abril a les 10:30 inaugurem aquest espai a Derma Estètica Avançada amb una xerrada sobre alimentació vegetariana i vegana juntament amb una demostració de maquillatge vegà.

Per a més informació: 972 755 422

salut.PNG
centra.PNG