Please reload

Entradas recientes

Més de 200 persones assisteixen a la inauguració del ‘Parant Taula’, una iniciativa que enguany ha comptat amb la participació de La Cuina de l’Empordanet

October 30, 2019

L’exposició temporal ‘Parant taula’ va quedar oficialment inaugurada el divendres passat, i ho va fer amb un gran èxit d’assistència.

 

Més de 200 persones van acostar-se fins al Terracotta Museu de La Bisbal d’Empordà per veure, en primera persona, el resultat de la iniciativa impulsada per l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, i que enguany ha comptat amb la participació de La Cuina de l’Empordanet. Els visitants van poder contemplar les 20 vaixelles que, durant tres mesos, restaran exposades al museu, i també van descobrir les elaboracions exclusives de La Cuina de l’Empordanet.

 

Durant l’acte inaugural del ‘Parant taula’ van parlar el director del Terracotta Museu, Xevi Rocas; el president de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, Joan Vilà-Clara; el president de La Cuina de l’Empordanet, Vicenç Fajardo, i l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès. La inauguració de la mostra va concloure amb uns tastets de La Cuina de l’Empordanet, i amb l’actuació musical del duet de cantautors FoGem.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h