Please reload

Entradas recientes

Èxit del 1r Concurs Amateur d'Arrossos Mariners inclòs a les jornades “Palamós Gastronòmic” que tenen lloc durant tot aquest mes d'octubre

October 23, 2019

"L'arròs  de  l'avi  Pitu"  va  ser  el  guanyador,  elaborat,  com  la  resta,  perpersones  amateurs  en  l'àmbit  culinari.  El  premi  es  basa  en  la  invitació  a  un  show  cooking  a  l'espai  del  Peix  per  als  integrants  de  l'equip,  així com  un  val  de  compra  per  a  gastar  en  el  comerç  local  adherit  a  l'entitat Fecotur. 
 
 Les  jornades  Palamós  Gastronòmic  seguiran  fins  a l'1  de  novembre,  ambactivitats  gastronòmiques,  però  també  lúdiques  i  culturals. Una  de  lesnovetats  que  s'inclouen  en  el  programa  d'enguany  és  la  1a  Marxa    Popular   del   Vi   de   Palamós,   que   tindrà   lloc   diumenge   vinent. 

 
 

 


Les  jornades  Palamós  Gastronòmic  segueixen  plenament  actives  i  ahir diumenge  20  d'octubre  varen  presentar  un  altra  novetat  inclosa  dins  el  seu  programa,  que  durant  tot  aquest  mes  d'octubre  i  fins  l'1  de  novembre  tenen lloc  al  municipi  amb  l'objectiu  de  donar  a  conèixer  i  aprofundir  en  la gastronomia  de  la  vila  des  de  tots  els  àmbits,  apropant  el  públic  la  cuina  i  els productes  locals,  amb  una  àmplia  oferta  d'activitats  gastronòmiques,  però també   lúdiques   i   culturals. 
 
Es  tracta  del  1r  Concurs d'Arrossos  Mariners  que  va  tenir  lloc  ahir  al  migdia  al  passeig  del  Mar  de  Palamós  i  que  va  reunir  nombrós  públic.  Un  total  d'11 equips  formats  per  persones  amateurs  en  l'àmbit  culinari,  i  principalment  del municipi,   varen   participar   en   el   concurs. 
 
L'organització  de  l'activitat,  l'Àrea  de  Turisme  de  l'Ajuntament  de  Palamós, els  va  proporcionar  les  mateixes  quantitats  d'oli  i  d'arròs  de  Pals  per  elaborar la  seva  recepta,  i  a  partir  d'aquí  cada  equip  va  posar  el  toc  personal  en  cada  cas.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h