Please reload

Entradas recientes

Cap de setmana esportiu al municipi amb la cursa i marxa nocturna de castell d’aro i la travessia nedant de Platja d’Aro-cn riembau

La cinquena edició de la Vall d’Aro Run Series (www.valldarorunseries.com) ha programat per al proper dissabte 31 d’agost la seva segona prova, La Nocturna de Castell d’Aro (12’9 km i 200 metres de nivell acumulat) amb la doble modalitat de marxa popular (20 h) i cursa tècnica (21 h). L’endemà diumenge 1 de setembre (10 h) 22a Travessia Nedant de Platja d’Aro (complexesportiuriembau.com): 2.000 metres per la Via Brava de S’Agaró, des de la Platja de Racó (davant l’Hostal de la Gavina i el S’Agaró Hotel) fins a la Platja Sa Conca.

 

La Nocturna, presenta recorregut mixt de terra i asfalt amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (cal portar frontal). Inscripcions anticipades al lloc web de tempsXcurses (fins divendres 30 d’agost) o bé a Decathlon Platja d’Aro divendres 30 d’agost (18-20 h). Si hi ha places disponibles, també es poden fer el mateix dia de la prova des d’una hora i fins a 15 minuts abans de l’inici (recàrrec de 3 euros sobre els 12-15 euros del preu d’anticipada). En relació als guardons n’hi ha de femenins i masculins per als 1r, 2n, i 3r Absolut, 1r Atleta Local; i als participants de major i menor edat. Alhora s’acumulen puntuacions per a la classificació global de la Run Series.

Itinerari senyalitzat i amb punts de control d’avituallament (també al final). Obsequi i fotografia, servei de dutxa i de guarda-roba, sistema de cronometratge i classificacions instantànies i en línia. Els menors d’edat han de presentar permís dels pares o tutors legats. La propera i darrera prova d’enguany serà La Clàssica de Platja d’Aro (també en marxa i cursa) amb un recorregut de 15 km majoritàriament de terra (diumenge 22 de setembre). Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i de tempsXcurses amb tres proves que combinen la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural del municipi, gràcies a uns itineraris que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc concorreguts.

 

La Travessia és oberta a la participació màxima de 200 atletes: inscripcions anticipades al portal de tempsXcurses (14 euros) fins al 30 d’agost o el mateix dia si i ha places i disponibles (18 euros). Lliurament de dorsals i xips de control de 8 a 9.30 h. Categories a partir de 12 anys (els menors de 14 anys es recomana que vagin acompanyats d’un adult), en les modalitats masculina i femenina: Menors (12-14 anys), Júniors (15-17 anys), Absoluts (18-29 anys) i les  diverses categories Màster: +30 (30-39 anys), +40 (40-49 anys), +50 (50-59 anys), +60 (60-69 anys) i +70 (70 anys i més grans).

 

Obsequi per a tots els participants i guardons per al 1r, 2n i 3r classificat de cada categoria i modalitat i també d’àmbit local (empadronats al municipi o nedadors del CN Riembau). Prohibida la utilització de neoprè o similars. Durada màxima d’una hora i mitja i cal completat la meitat de la prova en 45 minuts (si algun nedador no ha assolit aquests objectius serà recollit per la barca de l’organització i acompanyat fins a l’arribada). Organitza el Club de Natació Riembau de Platja d’Aro amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h